Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase. Gest romantic făcut de fiul “Regelui”Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase. Fotbalistul de la Glasgow Rangers a revenit pe gazon după mai bine de un an, după o accidentare gravă, iar acum lucrurile merg perfect și în viața personală. Ianis Hagi ar fi făcut marele pas și ar fi cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase, la Paris, în orașul iubirii, cu Turnul Eiffel în fundal, potrivit playsport.ro.

Ianis Hagi şi-a dus iubita într-un loc în care pregătise un aranjament de flori albe cu lumânări și cu petale de trandafiri pe jos. Elena Tănase nu se aștepta laacest gest și a rămas șocată când l-a văzut în genunchi și cu inelul pregătit, dar răspunsul a fost unul direct: „Da!”.

Citeşte şi: Iubita lui Ianis Hagi, spaima șoselelor! A cauzat un accident, soldat cu patru mașini avariate și o victimă în spital

Elena Tănase este fiica unui om de afaceri din Constanța. Provine dintr-o familie de aromâni, lucru care a întărit relația cu Gică Hagi. Conform unui interviu oferit de Ianis Hagi anul trecut, Elena Tănase merge în Scoţia cât de des poate, fiind stabilită în continuare în România.

Citeşte şi: Ianis Hagi, vacanţă de lux alături de iubita sa în Grecia. Cei doi au ales insula miliardarilor GALERIE FOTO

„Îmi place să am relația privată, așa sunt în viața de zi cu zi. Relația noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea, suntem foarte fericiți. Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. Îţi doreşti ca la un moment dat să ai familie, să te căsătoreşti, să ai copii, să ştii că toată familia depinde de tine. Cu siguranţă îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit, știi asta”, spunea, acum ceva timp, Ianis Hagi.

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema