“I s-au făcut investigații și…”Nicu Covaci a trecut prin clipe de groază, după ce artistul a ajuns de urgență la spital. Renumitul cântăreț și lider al trupei Phoenix a avut nevoie de îngrijri medicale, chiar înainte de un concert pe care ar fi trebuit să îl susțină într-un club din Arad. Medicii au făcut mai multe investigații și au pus și un diagnostic.

Nicu Covaci a ajuns de urgență la spital

Celebrul fondator al trupei Phoenix a avut parte de clipe de groaze, după ce a ajuns pe mâna medicilor. Nicu Covaci se afla la Arad, unde trebuia să susțină un concert, când a simțit că ceva nu este în regulă cu el. A participat la proiecția filmului despre formația sa, după care trebuia să și cânte.

A dat autografe, s-a distrat cu fanii săi, când a simțit că nu îi este bine. A acuzat stări de rău și a cerut organizatorilor să cheme un echipaj de salvare, ceea ce a fost o alegere genială. Artistul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, unde a beneficiat de îngrijri medicale. Surse din cadrul unității medicale au declarat că vedeta prezenta frisoane și semne de viroză.

Artistul a susținut concertul cu ambulanța la ușă

Potriviti aradon.ro, bărbatul ar fi fost răcit și ar fi primit tratament în acest sens. În urma investigațiilor, medicii au decis că este apt să urce pe scenă și, două ore mai târziu a primit permisiunea de a pleca la club. Nu a avut nevoie de internare, motiv pentru care a putut merge să își susțină concertul pe care îl așteptau o mulțime de fani ai trupei Phoenix.

„I-au făcut investigații și acum a plecat înapoi la concert”, au transmis persoane din cadrul unității din Arad, conform sursei menționate anterior.

Artistul a fost susținut de către întreaga echipă, dar și de public. În timpul concertului, vocalistul trupei, Costin Adam, l-a sunat pe Nicu Covaci și l-a încurajat, în timp ce spectatorii i-au strigat numele și i-au transmis un vibe pozitiv.

Pentru a se asigura că situația este sub control, o ambulanță a rămas afară, la ușa clubului, pentru orice eventualitate. În caz că artistul s-ar fi simțit rău din nou, specialiștii ar fi intervenit de urgență.

 

 

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

ce salariu are un lăcătuș mecanic

Urmatoarea stire

Cu cât au crescut pensiile în România față de 2022?

Stiri pe aceeasi tema