„I-ar fi dat cu termosul în cap copilului, i-a spart capul și a murit”Au apărut noi informații în cazul băiețelului român din Belgia, în vârstă de 9 ani, ucis cu bestialitate de tatăl său vitreg. Rudele din România ale copilului au oferit detalii cutermurătoare.

Trupul neînsufleţit al copilului a fost ascuns mai întâi sub patul surorii sale, cu trei ani mai mare, apoi, a fost aruncat de părinți într-un lac, sub privirile îngrozite ale copilei.

Mama băiatului de 9 ani, ucis în Belgia de tatăl vitreg, a încercat să ascundă atrocitatea comisă de concubin.

Luni de zile, Ioana le-a servit bunicilor, care l-au crescut ani de zile pe Raul, diferite pretexte pentru a acoperi lipsa băiatului.

„În noiembrie ultima dată l-am văzut pe copil pe cameră, la ea pe telefon. Și a sunat să ne arate copilul. Nu voia nicicum, a zis că ba se culcă copilul, ba că-i afară, ba că e la magazin”, a povestit bunica lui Raul.

Bunicii au povestit că băiatul avea adesea vânătăi din cauza bătăilor crunte la care era supus de propria mamă. Nu o dată, copilul s-ar fi plâns bunicilor din România de chinul prin care trece. De aici și teamă de a reveni în Belgia.

„Venea la noi și ne prindea pe amândoi așa în brațe, că mama, tată, nu mă lasă că mama mă omoară. Așa mi-a zis. Nu mă mai duc acasă, ține-mă aici. Se ruga de noi să-l ținem aici. Și când venea la noi, tot era vânat pe picioare, pe mâini, pe gât, pe față. l-o bătut cu cureaua pe copil”, spune bunica băiatului, potrivit Antena3.

„Am auzit că l-ar fi ținut sub pat”

Unchiul lui Răul, stabilit în Germania, a fost cel care a dat alertă la autorități, după ce sora sa l-a amenințat printr-un mesaj că își va ucide fiica, în vârstă de 12 ani.

Pentru Raul a fost însă mult prea târziu. Atât mama să, cât și tatăl vitreg, au fost arestați pentru crimă, iar sora copilului, devenită martor-cheie în anchetă, le-a dezvăluit bunicilor cum s-a petrecut nenorocirea.

„Mamă-sa l-a bătut, că i-ar fi dat cu un termos în cap la copil, că i-a spart capul și a murit copilul. Zic, spune tu, copilo, care-i treaba cu copilul. S-a apucat să-i scrie după aceea mesaj că-i mort copilul, că nu mai trăiește, că e mort din ianuarie, din 31 ianuarie. Și am auzit că l-or fi ținut în casă, sub pat, pe copil”, a spus unchiul copilului.

Apoi, trupul neînsuflețit al lui Raul a fost pus într-o geantă și aruncat într-un lac, sub privirile îngrozite ale surorii sale.

Acum, la 3 luni distanță de la crimă, cadavrul copilului a fost recuperat.

Bunicii din România speră ca trupul băiatului să fie repatriat, pentru a-l conduce pe ultimul drum.

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema