Hugh Grant și-a pierdut cumpătul în timpul filmărilor pentru „Dungeons & Dragons”. Actorul a răbufni asupra unei femei care se afla pe platouArticol publicat 09 martie 2023

Hugh Grant a dezvăluit că și-a pierdut cumpătul în timpul filmărilor pentru „Dungeons & Dragons”. Actorul în vârstă de 62 de ani și-a descărcat furia pe o femeie care se afla în acel moment pe platou, fiind însoțitoarea unui copil. 

Într-un interviu oferit revistei Total Film, Hugh a mărturisit că incidentul a avut loc în prima zi de filmare a filmului „Dungeons & Dragons”. 

„Mi-am pierdut cumpătul în fața unei femei în prima zi de filmări. Am presupus că este un director de la studio care ar fi trebuit să știe mai bine, dar s-a dovedit a fi o localnică extrem de drăguță, care a fost însoțitoarea tinerei fete. A fost teribil”, a povestit Hugh. 

Citește și: Hugh Grant, în bermude și în costumul mascotei Tony the Tiger, pe platourile de filmare din LA. La ce peliculă lucrează starul preferat al britanicilor

Actorul britanic Hugh Grant, cunoscut din filme ca „Notting Hill” (1999) sau „Love Actually” (2003) interpretează principalul personaj negativ în adaptarea pentru marele ecran a jocului de roluri „Dungeons&Dragons”.

Nu va fi prima oară când „Dungeons&Dragons” ajunge pe marile ecrane, având în vedere că un film cu acelaşi titlu a fost lansat în anul 2000, regizat de Courtney Solomon şi din a cărui distribuţie au făcut parte Justin Whalin, Jeremy Irons şi Thora Birch.

A fost însă un film cu multe cronici nefavorabile, înregistrând un eşec de box-office, cu încasări de doar 33,8 de milioane de dolari în întreaga lume. În pofida acestor rezultate slabe, filmul a avut două continuări: „Dungeons&Dragons: Wrath of the Dragon God” (2005) şi „Dungeons&Dragons: The Book of Vile Darkness” (2012), care au fost lansate fără prea multă publicitate în cinematografe sau direct în format DVD.

Citește și: Hugh Grant și soția sa, la cină în West Hollywood. Anna, mai tânără cu 20 de ani decât actorul britanic, a arătat șic într-o rochie mini

Deadline a explicat că noul proiect de adaptare cinematografică a aventurilor şi magiei universului „Dungeons&Dragons” a trecut în ultimii ani prin multe peripeţii până la cooptarea lui John Francis Daley şi a lui Jonathan Goldstein ca regizori.

De asemenea, proiectul a trebuit să fie amânat după lansarea în cinematografe a „Warcraft” (2016), un film adresat unui public similar.

„Warcraft” a avut un succes neaşteptat pe plan internaţional, cu încasări de 386 milioane de dolari, dar în SUA a fost un nou eşec de box-office, obţinând încasări de doar 47 de milioane de dolari şi cronici negative din partea criticii de specialitate.

Citeste continuarea pe www.filmnow.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Mireasa sezon 7, 9 martie 2023. Concurenții și-au auzit și văzut mamele de 8 martie. Au curs lacrimi

Urmatoarea stire

Un „sfinx care zâmbește făcând două gropițe”, descoperit în Egipt

Stiri pe aceeasi tema