Horoscopul anului 2023 | Psihoastrologie, Revista


Profilul astrologic al anului 2023 pentru fiecare zodie în parte te va ajuta să fii prezentă la momentele marcante din viața ta.

BERBEC: Pragmatic, energic și combativ

Jupiter îți stă alături, cu noroc și optimism. Organizează-te ca să nu te risipești și gândește înainte de a acționa! Berbecul va participa la eclipse, deci ai șanse să te înnoiești, să îți recreezi imaginea din rădăcini și să nu mai accepți compromis. Eclipsele pe axa Taur–Scorpion te îndeamnă spre o rutină sănătoasă și o abordare profesională cu totul nouă.

TAUR: Lentile noi spre lume

Cu Uranus în zodia ta, este posibil ca în cotidian să fi apărut schimbări lente, dar importante. Profită și lasă-ți deoparte încăpățânarea și controlul. Imprevizibilul încă face parte din viața ta, schimbările încă nu s-au terminat: sunt importante aspirațiile, prietenii, alegerea cercurilor sociale. Vara va fi bogată în oportunități de tot felul.

GEMENI: Alegeri

2023 începe lent: Marte retrograd în zodia ta te îndeamnă să faci curat! Dubla măsură nu mai ține în 2023, deci va trebui să alegi. Din Martie, Saturn în Pești îți testează limitele. Jupiter va fi în Berbec în prima parte a anului: profită de energia pozitivă pentru a-ți îndeplini dorințele și a pune în mișcare planuri de viitor. Vara te împaci cu tot ce ține de tine și te bucuri de un proces accelerat de vindecare și eliberare.

RAC: Succese profesionale și personale

Eliberat de numeroasele tranzite negative care te-au deranjat în ultimii ani, în 2023 înflorești. Cele trei luni a lui Pluto în Vărsător (Aprilie – Iunie) îți aduc o relaxare relațională cum nu ai mai trăit de ani buni. Oportunitățile de dezvoltare profesională se vor solda cu încasări pe măsură. Eclipsele din primăvară și toamnă pun reflectoarele pe viața sentimentală: te simți binecuvântată cu seducție și senzualitate!

Citește continuarea articolului în ediția de decembrie 2022 – ianuarie 2023 a revistei Psychologies sau abonează-te și primește revista lunar, prin curier.

mihaela-totir2

Mihaela Totir


Mihaela Totir este astrolog cu peste 5000 de astrograme interpretate și cu expertiză în consiliere astrologică pe următoarele aspecte: harta natală, astrologie relațională, profil vocațional, leadership, mediere relații interne. “Astrologia a devenit un mod de viață pentru mine în momentul în care am înțeles că îmi oferă răspunsuri, claritate și viziune. Motiv pentru care susțin ideea că dacă nu îți înțelegi trecutul, nu poți crea viitorul la care aspiri.”

Citeste continuarea pe www.psychologies.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Transportatorii, cei mai afectați de eșecul Schengen – UNTRR cere un ‘mini-Schengen’ între România și Bulgaria

Urmatoarea stire

Şeful Xbox: Sony vrea să „crească făcând Xbox mai mic”

Stiri pe aceeasi tema