Horoscop zilnic sâmbătă, 9 septembrie 2023Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 9 septembrie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Simți că ai multă dragoste de oferit, așa că esti dispus să accepți oameni noi în viața ta, ori te gândești serios ca în următoarea perioadă că treci la o altă etapă în relație. Ai o stare generală bună, nu te dai înapoi de la gesturile de afecțiune față de partener și propui activități pe care să le petreceți în doi.

Taur

Nu-ți mai vezi capul de treabă! Ai o mulțime de lucruri de făcut și ai fi avut pretenția ca cineva să-ți sară în ajutor, așa cum ai făcut-o și tu cândva. Oamenii nu se pot comporta așa cum ți-ar plăcea ție, așa că rămâi cu un gust amar.

Gemeni

Ziua de astăzi trece mult prea repede pentru tine. Astfel, fiindcă ți-ai asumat mai mult decât ai putea duce, nu reușești să finalizezi tot ce ți-ai însușit. De preferat ar fi să apelezi la ajutorul cuiva, nu de alta, dar există posibilitatea să ajungi într-un punct de tensiune maximă.

Rac

În cazul în care te decizi ca în sfârșit să te concentrezi mai mult pe latura financiară, vei vedea că proiectele îți vor ieși singure în cale. Ai putea avea satisfacții majore, mai cu seamă că nu ești atât de solicitat.

Leu

E indicat să pui totul la bătaie, să scoți arsenalul la înaintare, iar asta pentru că se va ivi ocazia să ți se ofere un post la care doar visai până acum. Poți pune mâna pe contracte profitabile, dar asta doar dacă te implici 100%.

Fecioară

Ai o atitudine mai îngăduitoare față de obicei, ba chiar ești dispusă să treci peste anumite remarci care altă dată te-ar fi făcut să iei o poziție defensivă. Nu te mai afectează atitudinile mai puțin prietenoase ale celor care te înconjoară, ci le privești cu amuzament.

Balanță

Ar fi cazul să renunți la superioritate. Privește-ți colegii în mod egal ție, iar asta pentru că există șansa să stârnești furtuni. Lasă-ți superiorii să ofere păreri avizate despre tine și cei alături de care lucrezi dacă nu vrei să troneze starea de conflict.

Scorpion

Trăiești din plin armonia în cuplu și te ții de surprize. Vrei să-ți bucuri partenerul, iar acest lucru îți ocupă o bună parte din timp. Este evident faptul că absentezi de la locul de muncă, însă nu vei fi mustrat. Ți-ai îndeplinit deja sarcinile.

Săgetător

Orice ți-ai pune în plan, astăzi, are șanse mari de reușită. Debordezi de energie pozitivă, astfel atragi toate lucrurile bune care ai vrea să ți se întâmple. Ești dispus chiar și să primești ceva oaspeți și-ți iei angajamentul că te ocupi de absolut tot ce ține pentru primirea lor cum se cuvine.

Capricorn

Ideile tale sunt bune, însă ai nevoie de o mână de ajutor pentru a le putea pune în practică. Orice variantă ai încerca, nu te poate feri de surprize mai puțin…

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Terapie româno-costaricană

Când s-a decis să înceapă un program de slăbire, de la 130 până la 65-70 de kilograme, nimeni…