Horoscop zilnic marți, 5 septembrie 2023Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 5 septembrie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Plusezi din punct de vedere al vieții amoroase. Ești mult mai deschis către dorințe ce se cer îndeplinite numai decât, cu toate că s-ar putea, mai devreme sau mai târziu, să descoperi că ți-ai asumat anumite riscuri mult prea mari.

Taur

Grijă mare la excese! Există posibilitatea ca viața ta relațională să fie afectată de extravaganță, risipă, dar și de orgoliu, astfel că orice ar încerca partenerul tău să facă sau să spună, va fi considerat de tine exagerat. Ești dispus să-ți pui ordine în gânduri și să decizi dacă te afli într-o relație fericită sau nu.

Gemeni

Simți nevoia de reorganizare și începi cu locuința. Ai impresia că spațiul în care trăiești nu-ți mai trezește niciun sentiment, așa că ai vrea un refresh. Necesiți regrupare și minte limpede pentru tot ceea ce urmează, mai cu seamnă că instinctul îți pune că ți se vor întâmpla lucruri mărețe în perioada următoare.

Rac

E posibil să reapară cineva din trecutul tău, cu care realizezi acum că n-ai făcut pace. Ești predispus la stres și tensiune interioară, dar dacă-ți observi corect gândurile și meditezi, poți scăpa de tot ceea ce te apasă.

Leu

Te gândești la bani. Faci nenumărate calcule, iar ele nu ies în favoarea ta. E momentul să conștientizezi că ar trebui să accepți și ajutorul celorlalți și că asta nu înseamnă că depinzi de ei. Învață să primești spijin din partea apropiaților. Nu toată lumea îți vrea răul.

Fecioară

Astăzi, comportamentul tău poate fi considerat nepotrivit. Atitudinea ta nu este una prietenoasă, iar asta ar putea să formeze o părere mai puțin bună în ochii celorlalți. Ești plină de inițiativă și ești competitivă, dar ar trebui să-ți acorzi ție mai multă atenție, nu „duelului” cu alte persoane.

Balanță

Te confrunți cu ceva probleme de sănătate. Anumite afecțiuni mai vechi, pe care credeai că le ai sub control, revin în atenție și-ți afectează activitățile. Ar fi bine ca la locul de muncă să nu te suprasoliciți și ar trebui să-i acorzi ceva mai multă atenție corpului tău.

Scorpion

Ești plin de energie și renunți cu totul la frici. Vrei să riști, pentru a câștiga, iar ceea ce te ajută într-o mare măsură e faptul că ai renunțat la așteptări. Pentru tine nu contează atât de mult deznodământul, ci ideea că măcar ai avut curajul de a încerca.

Săgetător

Pune mai mult accent pe diplomație și ține-te la distanță de situațiile care te fac tensionat. Anumite conjuncturi ar putea incita la acțiuni mai puțin pozitive și cu toate că circumstanțele nu te privesc neapărat, decizia de implicare îți aparține.

Capricorn

Ești conștient că evenimentele petrecute până acum nu ți-au adus niciun plus…

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema