Horoscop zilnic 6 iulie 2022. Marte a intrat în zodia Taur


Horoscopul zilei de 6 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur au parte de ingresul lui Marte în zodia lor.

Marte a intrat în zodia Taur, pe care o va tranzita până pe 20 august, și modul nostru de acțiune se va schimba radical. Trecem de la energia activă a Berbecului, la energia calmă și practică, răbdătoare a Taurului. Acest tranzit ne va canaliza atenția către sectorul financiar și, pe de o parte, vom dori să acumulăm, iar pe de altă parte, vom căuta stabilitatea și siguranța. Sunt șanse să ne îmbunătățim veniturile, însă va trebui să fim atenți la cheltuieli și la pierderi din neatenție.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii au parte de o perioadă dinamică din punct de vedere financiar. Nativii se vor agita să-și crească veniturile sau, cel puțin, să le stabilizeze, însă vor fi tentați să facă și cheltuieli nesăbuite. Totuși, poate fi o perioadă în care mulți nativi își obțin independența financiară.

Horoscop Taur

Taurii îl vor găzdui pe Marte în perioada următoare și nivelul de energie al nativilor va fi la cote înalte. Important este să-și canalizeze constructiv această energie și să nu se suprasolicite sau să o risipească în acțiuni fără țintă clară. Oricum, nu le vor lipsi curajul și determinarea.

Horoscop Gemeni

Gemenii au toate șansele să se rupă de ceva toxic din trecutul lor. Tendința de interiorizare și faptul că-și reprimă anumite acțiuni le poate aduce frustrări majore. Este posibil să activeze o serie de frici, obsesii, slăbiciuni legate de sănătate.

Horoscop Rac

Racii vor fi dornici de socializare și de ieșit în lume. Vor lega mai ușor noi prietenii și vor fi mai activi în grupurile din care fac parte. Nativii pot pune în funcțiune proiecte de grup și se pot asocia cu persoane importante, astfel că pot veni și bani sau beneficii materiale.

Horoscop Leu

Leii au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul carierei și poate fi momentul să se rupă de un context profesional care nu-i mai reprezintă. Totodată, pot lupta pentru a obține o funcție, un statut sau pentru a-și atinge un obiectiv. Grijă mai multă la imagine.

Horoscop Fecioară

Fecioarele se pot folosi de acest tranzit pentru a studia, pentru a explora și aprofunda noi domenii, pentru a se dezvolta personal sau profesional sau pentru a face o călătorie. Trebuie să aibă mai multă grijă la tendința de a-și impune punctul de vedere în fața altora.

Horoscop Balanță

Balanțele trebuie să aibă grijă la luptele de putere care iau naștere din cauze financiare, fie în cuplu, fie în afaceri. Totodată, nativii pot fi determinați să rezolve contexte ce țin de bunuri materiale. Trebuie să aibă grijă la tendința de a-și asuma riscuri foarte mari.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni, Marte activează sectorul relațiilor, aspect care poate aduce conflicte cu partenerul de viață sau cu persoanele cu care desfășoară activități profesionale. Este nevoie ca nativii să lase orgoliile deoparte și să fie mai dispuși micilor compromisuri.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de o perioadă energică în desfășurarea sarcinilor zilnice, însă în egală măsură există riscul de a se suprasolicita. Atenție și la micile accidentări de care pot avea parte la locul de muncă.

Horoscop Capricorn

Capricornii vor traversa o perioadă dinamică în plan afectiv. Va crește interesul pentru viața sentimentală, iar cei singuri pot fi mai dornici de flirt și aventură. Cei care sunt părinți se vor preocupa mai mult de copii și vor petrece mai mult timp împreună.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii pot reuși să rezolve situații ce țin de locuință și care trenau deja de prea multă vreme. Pe de altă parte, Marte poate aduce un risc mai mare de conflicte în familie. Este o perioadă bună pentru investiții imobiliare, pentru a închiria un imobil, de exemplu.

Horoscop Pești

Peștii se vor exprima cu mai mult curaj în perioada următoare, însă trebuie să fie atenți la modul în care comunică. Pot fi mult prea direcți, prea fixiști și pot spune cuvinte care să deranjeze și să dea naștere conflictelor.

 

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

VIDEO | VREMEA în următoarele ore – Cod portocaliu de vijelii şi grindină în mai multe zone. Temperaturile scad și așteptăm averse torențiale

Urmatoarea stire

Tabela semifinalelor de simplu masculin de la Wimbledon este completă: Djokovici – Norrie, Kyrgios – Nadal

Stiri pe aceeasi tema