Horoscop zilnic 14 ianuarie. Luna în tranzit prin zodia Balanță. Schimbări majore în viața acestor zodiiHoroscop zilnic 14 ianuarie. Luna, astrul responsabil cu emoțiile și nevoile noastre interioare, trece astăzi prin semnul Balanță și ne stimulează să căutăm compania celor dragi. Suntem în căutarea păcii, dar și a dreptății și a echilibrului interior, motiv pentru care vom fi mai toleranți cu ceilalți și mai deschiși micilor compromisuri.

Horoscop zilnic 14 ianuarie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna va trece prin sectorul relațiilor tale și oricât de conflictual ai fi, dat fiind că Marte, guvernatorul tău, e pus pe harță, iată că astăzi lași de la tine. De altfel, ar fi și păcat să-ți strici ziua liberă din cauza unor mofturi de moment.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ai nevoie de odihnă, așa că lasă deoparte sarcinile planificate pentru astăzi, mai ales dacă te solicită fizic și psihic. S-ar putea sî ai pusee de energie combinate că stări de moleșeală, și nici capacitatea de concentrare nu va fi una bună.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Tranzitul Lunii prin sectorul afectiv îți va umple viața sentimentală de trăiri intense. Dacă ești singur, ești pus pe flirt, însă vei activa latura sapiosexuală, așa că nu oricine va fi o țintă pentru tine. În cuplu sunt susținute activitățile în doi sau cu copiii.

Citește și: Zodiile care au șanse mari să se îmbogățească în 2023. Vor avea un an fantastic

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Cel mai probabil vei petrece timp de calitate cu familia și vei fi mai îngăduitor ca până acum, mai tolerant și dispus să treci cu vederea unele situații conflictuale. Unii nativi se ocupă cu spor și plăcere de activitățile gospodărești.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Ai grijă la zvonurile care-ți ajung la urechi, nu pune bârfele la suflet și nu te lăsa păcălit de promisiuni. Crede doar în informații autentice, confirmate și oficiale. Este o zi bună să eviți conflictele cu cei apropiați printr-o excursie, ieșire în natură.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna trece prin sectorul banilor și poate aduce unele discuții sau vești mai puțin plăcute. Poate fi vorba și de cheltuieli mai mari, de plăți omise. Totuși, ai și idei bune pentru a scăpa de o datorie sau pentru a rezolva un context financiar care te agită.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cu Luna în tranzit prin zodia ta te bucuri de mai mult echilibru interior, cauți liniștea și armonia, iar în cuplu se nasc momente frumoase, care te reconectează la partener. Încearcă să faci mai mult ceea ce-ți dorești, pune-te pe primul loc și nu vei regreta.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna te îmbie la odihnă și relaxare, însă activitățile în care ești implicat te pot solicita destul de mult. Ai nevoie să stai tu cu tineși cu gândurile tale, așa că nu ar strica să te rupi puțin de agitația cotidiană.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea să primești o invitație în oraș din partea prietenilor, însă totodată nu este exclus să ai parte de discuții în contradictoriu cu aceștia, discuții care nu conduc nicăieri. Nu ești deloc sociabil cu persoanele nou cunoscute și s-ar putea să lași impresia că ești ursuz.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna trece prin sectorul carierei și te stimulează la afirmare, la expunere publică, însă ai grijă ce vorbești (mai ales că Mercur este retrograd în zodia ta) pntru a nu-ți strica imaginea. Totodată, ai grijă la tensiunile care pot lua naștere între tine și persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Astrele îți recomandă să nu te implici în dezbateri pe teme religioase, politice, culturale și să eviți polemicile de orice natură. Se nasc ușor conflicte pe aceste teme astăzi și nu ajungi la niciun numitor comun. Fiecare cu dreptatea și adevărul lui.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să apară niște conflicte cu partenerul de viață din cauza unor cheltuieli care au dezechilibrat bugetul comun. Totodată, unii nativi pot descoperi nereguli financiare într-un proiect pe care îl au împreună cu terțe persoane. Pe de altă parte, unii Pești se pot stresa din plin pentru a rezolva chestiuni financiare.

Horoscopul zilei de 14 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Social Democratic Party’s head Ciolacu: We have to reduce taxation of labor and increase taxation of capital

Urmatoarea stire

Joe Biden a anunţat când va rosti în Congres discursul despre Starea Naţiunii

Stiri pe aceeasi tema