Horoscop vineri, 13 ianuarie 2023


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 13 ianuarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Vești bune pentru tine! Marte, propriul tău guvernator își reia mersul direct în Gemeni clarificând procesul de comunicare, logică și modul în care iei deciziile. Dacă ai o viață socială activă, contactul cu lumea sau cu publicul va fi foarte important pentru tine, însă evită nehotărârea sau tendința de a te împărți în prea multe direcții. Rămâi ferm în ceea ce-ți propui.

Taur

Deși este o zi în care îți propui să te ocupi de unele chestiuni organizatorice sau administrative, asigură-te că ești atent la detalii. De asemenea, se recomandă prudență în discutarea unor contracte juridice, legi sau afaceri internaționale. Marte își reia mersul direct în sectorul financiar, deci tot ce ține de gestionarea resurselor, bani, valoare vor deveni mai clare.

Gemeni

Dorința ta de a socializa sau de a-ți manifesta personalitatea într-un mod creativ este amplificată. Planul relațional este favorizat, însă asigură-te că îți poți exprima emoțiile sau dorințele într-un mod clar și transparent. Marte își reia mersul direct în propriul tău semn, deci vești bune pentru tine, deoarece vei deveni mai conștient de propriile dorințe sau nevoi.

Rac

Chestiunile care țin de casă, familie, plan emoțional sunt astăzi în vizorul tău. Poți face unele modificări sau rearanjări cu succes, însă nu miza foarte mult pe ajutor din partea partenerului, deoarece s-ar putea să aibă alte planuri. Ieșirea lui Marte din retrogradare va reuși, încet-încet, să înlăture blocajele, greutatea sau frustrarea resimțită în ultimele luni în privința unor aspecte.

Leu

Ieșirea lui Marte din retrogradare te va ajuta să te clarifici în privința unor obiective de viitor, aspirații, dar și a unor direcții în care merită să investești. O zi activă, atât fizic, cât și intelectual, însă va trebui să fii foarte clar și organizat cu ceea ce-ți propui pentru a te asigura că îți atingi obiectivele. Ți se recomandă mai multă prudență, atât ca șofer cât și ca pieton.

Fecioara

Sectorul profesional va beneficia de ieșirea lui Marte din retrogradare, care te va ajuta în a-ți defini mai clar obiectivele și strategia socio-profesională. Cu siguranță, nu este o zi în care să mergi la cumpărături, fără să fi făcut o listă în prealabil, deoarece există riscul să te trezești ori cu prea multe ori cu prea puține. Lipsa de decizie este o trăsătură caracteristică a zilei de azi pe care va trebui să o gestionezi cu grijă.

Balanța

Cu Luna, astăzi, în propriul tău semn ești mai asertivă cu unele dorințe, însă va trebui să te asiguri că dorințele tale exterioare sunt în acord cu nevoile tale emoționale și că le poți exprima într-o formă clară și concisă. Ieșirea lui Marte din retrogradare te va susține în a te clarifica în privința unor cai de dezvoltare personală sau profesională, studii, călătorii sau perspective de viață.

Scorpion

Și pentru tine veștile sunt bune! Marte, guvernatorul tău tradițional iese din retrogradare susținându-te în a-ți recăpăta elanul și direcția în privința unor obiective financiare sau relaționale, intime. Lipsa de claritate a unor discuții te poate determina să interpretezi eronat unele lucruri, așa că înainte de a-ți face tot felul de griji sau gânduri neplăcute, asigură-te că ai înțeles exact despre ce este vorba.

Săgetător

Este important să păstrezi o abordare realistă și practică în privința unor discuții sau proiecte financiare, chiar dacă pot viza unele cunoștințe apropiate. Dacă nu ești sigur de unele lucruri, acordă-ți timp suficient de reflecție. Ieșirea lui Marte din retrogradare te va ajuta în a te clarifica încet încet în privința modului corect de interacțiune într-un parteneriat, chiar dacă până acum totul a fost încetinit sau chiar blocat.

Capricorn

Deși îți asumi rezolvarea unor sarcini, astăzi, încearcă să nu exagerezi cu ele, moderația este cheia zilei. Interacțiunea cu autoritatea este ușor dificilă, este nevoie să știi când să insiști și când să lași de la tine. Marte își reia mersul direct fapt care va ajuta la eficientizarea și clarificarea modului potrivit de lucru, de interacțiune cu cei cu care lucrezi, dar și în privința modului în care ai grijă de propria sănătate.

Vărsător

Atitudinea, filozofia de viață a unei persoane sau modul în care iși rezolvă unele probleme ar putea să te deranjeze în mod direct, mai ales dacă lucrați în același loc și depindeți unul de celălalt cu anumite lucruri. Însă, cu cât ești mai detașat și nu te grăbești în a trage unele concluzii, cu atât lucrurile se pot rezolva amiabil. Ieșirea lui Marte din retrogradare va ajuta la clarificarea unor dorințe, nevoi, plăceri personale și relaționale care până acum au fost destul de confuze.

Pești

Marte își reia mersul direct, ajutându-te în a-ți clarifica unele relații de familie sau legături emoționale, dar și chestiuni care vizează unde, cum și cu cine locuiești. Sentimente de nesiguranță, gelozie sau control își pot face apariția într- o relație de iubire, însă înainte de a te grăbi să iei o decizie, verifică dacă lucrurile sunt exact așa cum par.

Horoscopul general pentru săptămâna 9-15 ianuarie:

Horoscop carieră pentru săptămâna 9-15 ianuarie:

Urmăriți horoscopul general pentru luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră din luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru finanțe din luna ianuarie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Tranzacție bombă pe piața fast food: Lanțul Subway ar putea fi vândut unor investitori ținuți secreți

Urmatoarea stire

A murit Lisa Marie Presley, fiica legendarului cântăreţ de rock, Elvis Presley. Între 1994 şi 1996 a fost căsătorită cu Michael Jackson

Stiri pe aceeasi tema