Horoscop săptămânal 29 Mai – 4 Iunie 2023. 3 zodii care au o săptămână dificilă


Trei semne zodiacale au horoscoape săptămânale dificile în perioada 29 mai – 4 iunie 2023, din cauza Lunii opuse lui Mercur și a problemelor dintre Uranus și Jupiter. Există un anumit tip de tensiune provocată de univers în această săptămână și ne va afecta aici, pe Pământ, în mai multe moduri diferite. Multora dintre nativii zodiacali le va fi greu să-și adune gândurile săptămâna aceasta. Apreciază ceea ce ai și mai ales, ar trebui să te apreciezi pe tine.

Horoscop săptămânal 29 Mai – 4 Iunie 2023 pentru fiecare zodie în parte

Aceasta este săptămâna în care este foarte posibil să le spuneți oamenilor verde în față ce vă deranjează fără a ține cont de sentimentele lor, ceea ce ar putea duce și la sentimente de vinovăție. Presupunem că nu avem empatie.

Horoscop săptămânal 29 Mai – 4 Iunie 2023 Berbec

Luna Plină în Săgetător de sâmbătă, 3 iunie, îți luminează sectorul norocului, ajutându-te să îmbrățișezi noi oportunități și posibilități pentru o mai mare expansiune. Te simți invincibil în această perioadă și pare că nu este nimic ce nu poți realiza. S-ar putea să duci la bun-sfârșit un proiect important.

Horoscop săptămânal 29 Mai – 4 Iunie 2023 Taur

Dacă ai cerut un semn din partea universului pentru a acționa, acesta este. Trebuie doar să crezi în tine însuți și să nu te lași prins în felul în care viața se va schimba fără îndoială dacă acționezi. Nu poți avea viața pe care ți-o dorești dacă nu ești dispus să faci tot ceea ce este necesar pentru a o construi.

Horoscop săptămânal 29 Mai – 4 Iunie 2023 Gemeni

Gemenii au energie și sunt deschiși spre a face mai multe activități săptămâna aceasta. Vor să facă mai mult sport sau vor să facă o schimbare a stilului de viață. Este foarte important să faceți îmbunătățiri pe parcurs. Sunt și niște gânduri mai provocatoare, poate legate de sănătate, dar veți gestiona tot ce vă apasă.

Horoscop săptămânal 29 Mai – 4 Iunie 2023 Rac

Racii au demersuri importante de făcut pentru a ajunge la bifarea obiectivelor. Poate că sunt și multe cheletuieli și lucruri pe care le descoperiți. Unele vă plac, altele, mai puțin. Există posibilitatea să vă reorganizați din mai multe puncte de vedere. Poate că nu ar strica dacă v-ați gândi pe termen lung la ce vreți să faceți. Poate primiți niște idei de la prieteni și nu ar strica dacă v-ați da mai mult timp pentru relaxare și odihnă.

Horoscop săptămânal 29 Mai – 4 Iunie 2023 Leu

Leii sunt sociabili, însă poate prea deschiși socializării și ați putea să uitați de responsabilitățile pe care le aveți. Încercați să aveți un echilibru și să stabiliți niște limite. Nu uitați de ce aveți voi de făcut și să vă depărtați de acele obiceiuri care vă solicită foarte mult și care nu vă ajută să evoluați aș cum ați dori. Sunt și informații care pot fi false….

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema