Horoscop săptămânal 18 – 24 septembrie 2023. O săptămână dinamică, plină de energie pentru mai multe zodii


Horoscop săptămânal 18 – 24 septembrie 2023. Săptămâna care tocmai a început ne-a scăpat de Mercur retrograd și este caracterizată de o Lună în creștere. Toate acestea înseamnă energie pozitivă și șanse mari pentru a realizat ceea ce-ți propui.


In articol:


Horoscop săptămânal 18- 24 septembrie 2023.  Noua săptămână începe cu dreptul, iar energiile sunt numai bune pentru planurile tale.

Citește și: Horoscop 19 septembrie 2023. O comunicare eficientă le va aduce rezultate remarcabile acestor nativi

Astrologii spun că vom avea mintea limpede, dar și încredere în tot ceea ce ne-am propus să realizăm atât pe plan personal, dar și profesional. 

Citește și: Miturile despre Mercur retrograd îți pot afecta sănătatea psihică

Citeste si: Tribul lui George Chirilă, bărbatul cu două soții surori, se destramă. Copiii se desprind, unul câte unul, din universul creat de tatăl lor: ,,Au plecat 5 de-o dată”- kanald.ro

Citeste si: Ce este homocisteina si care sunt valorile normale pe care ar trebui sa le avem

Citeste si: „Te iubesc, Hoder” Jador a dat vestea printre lacrimi! Ce urmează să se întâmple- wowbiz.ro

Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop săptămânal 18- 24 septembrie 2023: Berbec

Un prieten te poate sfătui de bine vizavi de segmentul financiar. Ai o dorință mare de elevare sufletească, astfel că te vei orienta spre activități culturale, demersuri intelectuale și discuții cu oameni erudiți.
Planuri de călătorii îndepărtate și de abordare a unor studii pe termen lung. Este posibil să fii în centrul atenției unui grup profesional important.

Horoscop săptămânal 18- 24 septembrie 2023: Taur

Relațiile parteneriale sunt anoste la începutul săptămânii, fiind nevoit să le acorzi atenție și eforturi. Unii doresc în secret să profite de pe urma veniturilor sau bunurilor tale, deci verifică atent fiecare cheltuială și nu te lăsa impresionat de mofturile celorlalți. Pot intra în discuție călătoriile pe distanțe lungi și studiile de perfecționare.

Horoscop săptămânal 18- 24 septembrie 2023: Gemeni

Ești tentat să te implici în multe activități la serviciu, însă ar fi bine să alegi prioritățile. Colegii nu te susțin, astfel că vei fi nevoit să te descurci singur. Pot să apară colaborări noi la locul de muncă, mai ales coloborări propuse de șefi sau de persoane cu autoritate din instituțiile conexe locului tău de muncă. Fii foarte prudent în relațiile oficiale pentru că sunt posibile discuții aprinse și tensiuni mocnite.

Horoscop săptămânal- Vărsător

O săptămână cu multă forfotă în sfera profesională. La serviciu va trebui să rezolvi treburi urgente și mai ales să te bazezi numai pe forțele tale. Dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă, existând riscul să obosești rapid….

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema