Horoscop sâmbătă, 31 decembrie 2022Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 31 decembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Dacă se întâmplă să primești azi unele propuneri de natură profesională sau financiară, analizează cu atenție termenii sau condițiile. După un început de zi destul de agitat și provocator, reușești în a doua parte a zilei să-ți aranjezi mai bine lucrurile și activitățile în vederea întâmpinării cum se cuvine a Noului An. Ești pregătit pentru distracție și voie bună!

Taur

Poți realiza un lucru extrem de important care îți schimbă cu totul perspectivele, un adevăr iese la iveală. Chiar dacă unele discuții, analize, drumuri par obositoare în prima parte a zilei, vei avea ocazia să te redresezi în a doua parte. Luna trece în propriul tău semn, ocazia perfectă pentru a întâmpina Noul An pregătit pentru noi începuturi.

Gemeni

Îți propui să privești cu încredere înainte, cu speranța că unele lucruri se vor așeza exact așa cum trebuie, chiar dacă în momentul prezent unele chestiuni care țin de angajament, fidelitate, valoare personală sau financiară sunt supuse analizei. Întâmpini Noul An cu o stare de calm și echilibru interior, exact ce aveai nevoie!

Rac

Ești plin de energie și inițiativă, în prima parte a zilei, încercând să găsești o variantă de a pica la pace cu cel de lângă tine în privința unor modificări pe ultima sută de metri. Dacă ești singur, contextul astral de astăzi poate veni cu surprize plăcute pentru tine. Cu Luna pe seară în sectorul idealurilor și al viitorului, întâmpini Anul Nou plin de speranță și optimism.

Leu

De dimineață te lupți cu anumite lucruri sau activități care trebuie aranjate și puse la loc atât la propriu cât și la figurat. Ești decis să te mobilizezi corespunzător de acum înainte, astfel încât să ai timp și de ce-ți place sau te motivează și de ce trebuie. Întâmpini Anul Nou cu multă încredere și siguranță de sine, calități care te reprezintă din plin.

Fecioara

Unele discuții mai intense în prima parte a zilei cu persoana iubită sau cu propriul copil te nemulțumesc, mai ales dacă lucrurile nu se desfășoară în ritmul tău. Pe măsură ce Luna intră pe seară în sectorul aventurii, al libertății și al călătoriilor, întâmpini Noul An într-o nouă energie, mai veselă și mai dornică de noi experiențe.

Balanța

Rezolvarea unor situații îți dă bătăi de cap, în prima parte a zilei, însă simți că nu mai vrei să renunți la ce este important și benefic ție. Ești dornică să faci echipă cu tine și nu cu așteptările sau dorințele altora. Întâmpini Anul Nou în prezența unor oameni dragi și cu o stare de pace și echilibru interior.

Scorpion

Câteva cumpărături, drumuri sau activități admistrative îți ocupă prima parte a zilei. Unele informații preluate de undeva sau poate unele discuții cu cineva apropiat au șansa, însă, să-ți transforme viziunea asupra unor lucruri. Cu Luna care intră pe seară în sectorul parteneriatelor, prezența cuiva alături de tine îți va face trecerea între ani mult mai reușită.

Săgetător

Un început de zi antrenant și energic, întrucât unele discuții cu cineva te provoacă să iei în calcul niște variante profesionale sau relaționale la care nu te-ai gândit până acum. Întâmpini Noul An fie într-un mod festiv, într-o locație elegantă, fie alături de oameni cu care rezonezi, indiferent de caz, îl întâmpini cu bucurie.

Capricorn

Ultimele retușuri și aranjamente îți ocupă prima parte a zilei. Nu ai foarte multă răbdare și tinzi să grăbești lucrurile sau oamenii din jurul tău sau poate sunt ei cei care te agită pe tine. Dacă ți-ai propus să petreci Revelionul într-o locație deosebită, ești determinat să arăți impecabil. Cu Luna în sectorul iubirii și al bucuriei, întâmpini Noul An în plină formă.

Vărsător

În prima parte a zilei poți fi încă pe drum spre o anumită locație sau ocupat cu ultimele telefoane, aranjamente, activități înainte de Revelion. Ai multe sentimente, emoții, trăiri de analizat sau procesat, dar ești foarte privat în privința lor. Întâmpini Noul An în compania celor dragi într-o atmosferă familiară care te face să te simți iubit și protejat.

Pești

Unele schimbări sau reajustări de planuri pe ultima sută înainte de Revelion nu este exact ceea ce-ți doreai, însă lucrurile se vor aranja exact așa cum trebuie. Pe de altă parte cineva din cercul de prieteni sau cunoștințe joacă un rol esențial în aceste modificări. Cu Luna în sectorul comunicării, întâmpini Noul An plin de energie și bună dispoziție, stimulat de experiențe și oameni noi.

Horoscopul general pentru săptămâna 26 decembrie- 1 ianuarie:

Horoscop carieră pentru săptămâna 26 decembrie- 1 ianuarie:

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Barbara Walters, pionier al știrilor TV americane, moare la 93 de ani

Urmatoarea stire

Cele mai ciudate 10 recorduri din 2022 înregistrate în Cartea Recordurilor Mondiale Guiness

Stiri pe aceeasi tema