Horoscop sâmbătă, 18 februarie 2023. Soarele intră în Pești: O zi cu emoții și sentimente intenseAflă ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 18 februarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Poți experimenta emoții și sentimente intense mai ales în prima parte a zilei. Interacțiunea cu propriul copil sau cu partenerul poate să fie ușor tensionată, este important să eviți mândria excesivă și să cauți calea de mijloc. Soarele intră astăzi în Pești venind cu noi șanse de a-ți amplifica cunoașterea de sine în următoarea lună.

Taur

O discuție dis de dimineață cu o persoană pe care o respecți sau cu o anumită autoritate te confruntă cu un adevăr mai puțin plăcut însă pe parcursul zilei manifești discernământul necesar în a dezbate situația. Odată cu intrarea Soarelui în Pești de astăzi vei avea șansa în următoarea lună să-ți înțelegi mai bine direcția și obiectivele de viitor în care vrei să investești.

Gemeni

O conversație cu cineva sau o analiză personală te determină să înțelegi necesitatea transformării sau chiar a renunțării la o anumită mentalitate sau perspectivă, indiferent de cât de inconfortabil ar putea să pară. Ziua poate aduce o revelație dacă ești pregătită pentru ea. Sectorul tău profesional este dinamizat de intrarea Soarelui în Pești de astăzi fapt care te va ajuta în următoarea lună să te concentrezi mai mult pe obiectivele socio profesionale și pe atingerea succesului.

Rac

O interacțiune intensă cu partenerul are un impact profund asupra ta, însă te ajută mult să eviți posesivitatea sau încăpățânarea în modul de abordare. Detașarea pe care o vei căpăta pe parcursul zilei te susține în a căpăta o imagine de ansamblu asupra situației. Soarele intră în Pești, o zodie cu care ești perfect compatibil și care îți va amplifica în următoarea lună dorința de libertate, de aventură, de a călătorii fizic sau intelectual sau chiar de a urma cursuri noi.

Leu

Ești foarte concentrat în a rezolva o chestiune importantă care ține de muncă, rutină zilnică sau chiar sănătate însă cu cât vei fi mai dispus să ceri sfatul cuiva cu atât o poți rezolva mai repede. Atenție la posibilele conflicte într-un parteneriat. Propriul tău guvernator, Soarele intră astăzi în Pești deci în următoarea lună ești pregătit să înțelegi mai bine ce te “împuternicește”, ce-ți oferă încredere și putere interioară și ce nu.

Fecioară

O anumită situație care implică partenerul de cuplu sau propriul copil antrenează unele schimbări de planuri. Vei trata totul cu un maxim de grijă și atenție fiind dispus să ajuți cu tot ce este nevoie. Sectorul parteneriatelor tale este dinamizat de intrarea Soarelui în Pești de astăzi care îți va oferi șansa în urma toarea luna să investești mai mult timp, efort și resurse în a construi parteneriate solide și pozitive. Poți deveni ușor mai competitiv.

Balanță

O dimineață intensă în care te poți confrunta cu acceptarea unei anumite situații, emoții sau sentiment mai mult sau mai puțin plăcut. Pe parcursul zilei vei reuși să înțelegi că rostul obstacolelor din calea noastră nu este unul negativ atâta timp cât le transformam în trepte pe care să urcăm. Soarele intră astăzi în Pești ceea ce presupune că în următoarea lună el va susține creșterea puterii de recuperare a corpului, o mai bună rezistență în fața bolilor dar și o eficientizare a activităților zilnice.

Scorpion

O conversație cu cineva îți ridică semne de întrebare. Ai puterea sau dorința necesară să schimbi unele gânduri sau mentalități care nu-ți mai folosesc? Petreci restul zilei meditând asupra acestor chestiuni iar cineva din familie poate să fie de ajutor. Intrarea Soarelui în Pești de astăzi te favorizează deoarece activează un sector al iubirii și al creativității fapt care îți va amplifica în următoarea lună dorința de a te concentra pe ceea ce iubești.

Săgetător

O chestiune de ordin financiar este în vizorul tău în prima parte a zilei iar deciziile pe care urmează să le iei pe parcursul zilei vor depinde în mare măsură de aceste analize financiare. Poți fi provocat să dai curs unor discuții însă fii precaut cu ceea ce spui sau gândești. Soarele intră astăzi în Pești activând sectorul familiei și al căminului deci în următoarea lună ai șansa să te conectezi mai profund la propriile rădăcini.

Capricorn

Ceva sau cineva te provoacă să reacționezi mai intens decât în mod normal. Chestiuni care țin de gestionarea unor resurse la comun într-un parteneriat, de afaceri sau poate chiar de natură intimă sunt în discuție și nu vei fi foarte dispus să renunți la ceva ce este important pentru tine. Sectorul gândirii și al comunicării este dinamizat de intrarea Soarelui în Pești de astăzi, fapt care te va stimula atât fizic cât și intelectual în următoarea lună. Nevoia de informare și cunoaștere va fi în creștere.

Vărsător

Discutarea unei chestiuni mai delicate în prezența partenerului de cuplu va genera unele posibile tensiuni însă dezvăluirea unor lucruri nu va face decât să creeze mediul prielnic pentru rezolvarea lor. Toleranța și acceptarea vor fi necesare. Soarele intră astăzi în Pești dinamizând sectorul financiar deci următoarea lună te susține în a investi mai mult în acele activități, bunuri sau relații profitabile și avantajoase din viața ta.

Pești

O situația anume poate schimba unele planuri deja stabilite. Ori cineva are nevoie să ajutorul sau susținerea ta ori tu ești cel care va apela la celălalt însă cu cât vei avea șansa să analizezi mai profund situația pe parcursul zilei, cu atât îți va deveni totul mai clar. Soarele intră astăzi în propriul tău semn, deci oficial începe sezonul tău. Următoarea lună îți va oferi ocazia să devii mai prezent și mai conștient de cine ești și ce-ți dorești dar și mai asertiv în privința propriilor dorințe și nevoi.

Horoscop general 13-19 februarie 2023:

Horoscop general luna februarie 2023:

Horoscop finanțe pentru luna februarie 2023:

Horoscop carieră februarie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema