Horoscop rune 23-29 ianuarie 2023. Zodia care primește protecție divinăHoroscop rune 23-29 ianuarie 2023. Cum vor evolua lucrurile în viețile nativilor, săptămâna viitoare, potrivit numerologului Mihai Voropchievici. Unele zodii vor trece prin situații pline de tensiuni. Altele vor avea parte de o reală protecție divină. Află în rândurile de mai jos ce îți vor rezerva următoarele zile.

Horoscop rune 23-29 ianuarie 2023

Berbec. Cu răbdarea, toate problemele se pot rezolva. Asta trebuie să înțeleagă Berbecii. Mâna norocului nu trebuie forțată niciodată. O zi sau două de răbdare s-ar putea să deschidă uși la care nativii nu s-au gândit niciodată. Soluțiile la provocările cu care au de-a face vor veni într-o formă mai bună decât cea la care au visat.

Taur. Trebuie să-și mobilizeze toate forțele, ca să-și consolideze poziția. A luat-o razna un picuț sau a uitat cine e și ce trebuie să facă. El trebuie să revină pe poziții bune, pentru că acolo e pus să facă, să rezolve toate treburile – și acasă, și în societate, dar și la locul de muncă”, a spus Mihai Voropchievici, într-o intervenție la Antena 3.

Gemeni. Gemenii vor avea parte de o săptămână extraordinar de bună. Toate astrele par să se alinieze în favoarea lor. Până acum, le-a mers bine. Viitorul arată, însă, și mai frumos. Astfel, nativii se pot pregăti pentru o perioadă plină de oportunități și experiențe ce îi vor ajuta să se dezvolte.

Rac. Nativii născuți sub semnul zodiacal al Racului trebuie să fie atenți la persoanele cu care își petrec timpul. Trebuie să treacă fiecare prieten printr-un filtru, pentru a nu suferi pe viitor. Dacă cineva se gândește insistent la ei, s-ar putea să le ofere și un cadou sau o atenție. Horoscopul runelor arată că trebuie să fie selectivi.

Zodia care primește protecție divină

Leu. Urmează discuții intense în familie. Nativii nu trebuie să se îngrijoreze. Săptămâna 23-29 ianuarie 2023 nu se anunță a fi una negativă sau cu evenimente urâte. Sinceritatea va trona în toate aspectele vieților Leilor. Le va merge bine și la muncă.

Fecioară. Fecioarele vor avea parte de o săptămână plină. Perioada 23-29 ianuarie 2023 va aduce în viețile nativilor probleme din trecut, ce se cer a fi rezolvate. Nativii trebuie să fie harnici, dar și rapizi, dacă vor să scape de grijile inutile. Cu cât vor tăia mai multe sarcini de pe listă, cu atât vor putea să fie mai relaxați pe viitor.

Balanță. Nativii născuți sub semnul zodiacal al Balanței vor avea parte de o săptămână pur și simplu de vis! Universul îi va proteja. Pe plan romantic, partenerul sau partenera le va face o mică surpriză, ce îi va încânta foarte mult. La locul de muncă, vor da dovadă de progres, ceea ce le va aduce o sumă importantă de bani.

Scorpion. Scorpionul trebuie să fie extrem de atent la modul în care acționează. Nativilor născuți sub acest semn zodiacal li se recomandă să analizeze de mai multe ori o situație, înainte de a lua o decizie. Prudența îi va scăpa de foarte multe probleme și dificultăți ce ar putea să ia naștere în săptămâna 23-29 ianuarie 2023.

Ce anunță numerologul Mihai Voropchievici

Săgetător. A ieşit exact săgeata lui. Şi el ce face când pune mâna pe arc? Va susţine o mică bătălie. Aşa că nu fiţi îngrijoraţi, că problemele voastre care vă frământă se vor rezolva în mod sigur și voi veţi fi câștigători în final. Ce lucru frumos! E bine când totul se sfârșește cu bine”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Capricorn. Nativii născuți sub semnul zodiacal al Capricornului trebuie să se pregătească pentru o adevărată aventură. Horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare arată că aceștia vor pleca într-o călătorie de care au neapărat nevoie pentru a se recupera după o perioadă stresantă. Așa le este predestinat.

Vărsător. Vărsătorii sunt puși pe ceartă, în săptămâna 23-29 ianuarie 2023, arată horoscopul runelor. Nativii trebuie să învețe să renunțe la orgoliu, dacă vor să aibă parte de relații sănătoase – nu neapărat pe plan romantic. Cu înțelegere și calm, toate problemele se pot rezolva. Replicile acide nu vor ajuta la nimic.

Pești. Persoanele născute sub semnul zodiacal al Peștilor vor primi un mesaj extrem de important. Trebuie să fie pregătiți și atenți la toate semnalele transmise de cei din jur. Cele mai mici detalii, ce pot să pară nesemnificative la o primă vedere, ar putea ascunde semnificații cruciale, a explicat numerologul Mihai Voropchievici.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Gigi Becali nu poate scăpa cu ușurință de Rachid Bouhenna! Condiția pusă de fundașul central pentru a plecat de la FCSB

Urmatoarea stire

22 ianuarie: 23 de ani de la încheierea Acordului de la Cozi, care a încheiat a cincea Mineriadă

Stiri pe aceeasi tema