Horoscop rune 11 ianuarie 2023. Zi cu multe schimbări! Mesaje din magia supranaturaluluiHoroscop rune 11 ianuarie 2023. Runele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Horoscop 2023 cu Mariana Cojocaru: „Nu este un an pozitiv!”. Axa karmică, Luna Neagră şi Mercur retrograd pândesc zodiile în acest an

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri 11 ianuarie 2023.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – SOWELU : Runa germanica Sowelu semnifica conceptul de totalitate, de forte vitale ale vietii si de Soare. Aceasta runa vesteste un moment de profunda regenerare pentru cel ce o primeste. Este nevoie sa admiti ceva ce ai negat de mult timp daca vrei sa mergi mai departe si sa culegi beneficii noi. In clipa in care accepti sa scoti la lumina ce era in negare, devii intreg, complet si aduci totalitatea in viata ta. Un razboinic este viteaz atunci cand este constient de toate aspectele sale.

Horoscop RUNE pentru TAUR
Runa etalata – TEIWAZ. Aceasta runa este simbolul masculinului curajos, al razboinicului neinfricat asa cum suntem fiecare dintre noi. Semnifica motivatia, ambitia si castigul. Exista o energie a confruntarii, a competitiei si a invingerii in urma sa, a tariei si fortei. Are energie de foc si este conectata cu Tyr, zeul razboaielor. Ai nevoie sa castigi o competitie, o confruntare si ti se vesteste ca vei reusi. Ai determinarea si forta de a obtine victoria dorita. Ambitia iti este aliat.

Horoscop Minerva 2023: Veste bună după 7 ani de haos, ce zodii au un an norocos
ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – Uruz : O etapa din viata ta se incheie si inevitabil incepe ceva nou. In viata ta este o forta care mereu aduce schimbarea. Aceasta putere este dusmanul oricarei stagnari. Schimbarea cauzeaza respingerea vechilor forme de viata si crearea unora noi. O situatie din viata ta necesita aceasta forta. Ea este depasita si trebuie sa apartina trecutului. Se poate intampla curand, daca nu deja s-a intamplat. Nu te simti amenintat, ci ai incredere in fluxul necesar al schimbarii care iti este favorabil. Toate procesele pentru tine acum sunt pozitive. Nu te teme ca ai pierde controlul evenimentelor. Aceasta situatie in viata isi schimba doar forma dar isi mentine baza. Aceasta runa este o dovada ca rezultatul va fi un succes practic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Puterea din umbră

Urmatoarea stire

Moarte suspectă în Olt! Un bebeluș a murit la câteva ore după externare, deși medicii i-au spus mamei că e sănătos

Stiri pe aceeasi tema