Horoscop miercuri, 18 ianuarie 2023Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 18 ianuarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O zi mai dinamică, cu tot felul de discuții, drumuri sau interacțiuni. Nevoia de informare și socializare este amplificată și ești stimulat de orice îți lărgește orizonturile. Mercur își reia mersul direct în sectorul profesiei tale, deci începi să-ți conturezi ambițiile profesionale din ce în ce mai bine.

Taur

Inițiativa ta este una proactivă și energică, iar întâlnirile sau discuțiile de astăzi sunt mai intense decât de obicei, fapt care te face să reacționezi pe loc, dacă nu obții ceea ce-ți dorești. Unele ajustări pot fi necesare. Mercur își reia mersul direct, aducând clarificare în privința unei filozofii de viață, studii sau călătorii.

Gemeni

Vești bune pentru tine. Mercur, propriul tău guvernator își reia mersul direct, deci unele chestiuni financiare sau relaționale încep să se clarifice. Interacțiunea cu partenerul este intensă și chiar dacă sunt unele lucruri care nu-ți convin sau îți produc o stare de agitație, ai voința și determinarea de a le depăși.

Rac

Dis-de-dimineață, unele activități sau proiecte pot să nu decurgă exact așa cum ți-ai dori, însă cu unele modificări sau ajustări din partea ta, ele se pot redresa. După-amiază, susținerea cuiva ajută la eficientizarea lucrurilor. Mercur își reia mersul direct în sectorul parteneriatelor, deci devii mai clar în interacțiunea cu celălalt.

Leu

Ești mai asertiv în privința unor nevoi sau dorințe relaționale, însă este nevoie să te adaptezi și cerințelor partenerului de cuplu pentru a ajunge la un numitor comun, fapt care nu va fi greu. Ești determinat să faci unele schimbări vis-a-vis de muncă, sănătate sau stil de viață, iar faptul că Mercur își reia mersul direct în acest sector te va ajuta în a-ți atinge obiectivele.

Fecioară

Deși ți-ai propus unele obiective pentru astăzi, pregătește-te să fii luat prin surprindere cu unele modificări sau ajustări, însă cineva apropiat îți oferă întreaga sa susținere. Poți avea o revelație care te ajută să te pui în valoare. Mercur, propriul tău guvernator își reia mersul direct în sectorul iubirii și al creativității, deci devii mai asertiv și mai sigur pe dorințele și așteptările tale.

Balanță

Poți fi un pic mai agitat și mai nelinștit, în prima parte a zilei. Unele proiecte, drumuri sau activități par să pună o oarecare presiune asupra ta, însă te ajută să accepți că lucrurile se pot rezolva și altfel decât aveai în plan. Mercur își reia mersul direct, deci unele chestiuni emoționale încep să se limpezească, dar și claritatea ta în privința unor proiecte imobiliare se va înbunătați.

Scorpion

Nu te grăbi în privința unor calcule sau analize financiare, ia-ți timp suficient pentru a evita riscul de a fi nevoit să refaci mai târziu o parte din ele. O discuție cu cineva are șansa să-ți transforme radical unele principii, iar faptul că Mercur își reia mersul direct te ajută să capeți mai multă claritate și logică în gândire și în modul în care iei decizii.

Săgetător

Poți fi un pic mai dinamic și chiar mai competitiv în interacțiunea cu celălalt, însă cu cât ești mai flexibil în a aborda o metodă diferită decât până acum cu atât ai mai mult de câștigat. Înbunătățirea planului financiar, a valorii și a stimei de sine sunt importante pentru tine, iar Mercur contribuie benefic la acest proces, reluându-și mersul direct în sectorul resurselor.

Capricorn

Ești mai introvertit și ușor defensiv, în raport cu unele cerințe sau solicitări. Ți se cere să iei în calcul și alte perspective sau dorințe, fapt care s-ar putea să nu fie chiar așa rău. Susținerea primită din partea cuiva într-un proiect important pentru tine îți întărește încrederea în propriile forțe. Mercur își reia mersul direct în propriul tău semn, deci devii mai conștient de ce este important pentru tine și pentru propria imagine.

Vărsător

Ai nevoie să faci unele modificări pentru a-ți adapta programul cu cel al propriului copil sau al persoanei iubite, dacă vrei să participați împreună la un eveniment important pentru tine. Unele lucruri le păstrezi în continuare doar pentru tine, însă faptul că Mercur își reia mersul direct te ajută să vezi ce vrei să faci mai departe cu toate conștientizările din ultima perioadă.

Pești

Este greu să-ți ascunzi emoțiile sau starea de nemulțumire, când unele lucruri nu decurg în ritmul dorit de tine, însă dacă ești deschis către noi perspective, realizezi că deții de fapt toate instrumentele de care ai nevoie pentru rezolvarea situației. Vestea bună este că Mercur își reia mersul direct în sectorul prieteniilor și al aspirațiilor de viitor, deci începe să-ți fie din ce în ce mai clar pe ce sau pe cine anume poți miza mai exact pe termen lung.

Horoscopul general pentru săptămâna 16-22 ianuarie:

Horoscop carieră pentru săptămâna 16-22 ianuarie:

Urmăriți horoscopul general pentru luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră din luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru finanțe din luna ianuarie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Abuz de proporții inimaginabile la TVR ! S-a descoperit câte bilete a vândut, la speculă, șeful delegației prezente la CM din Qatar

Urmatoarea stire

VOUCHERE de energie 2023. Poşta nu are tehnologie pentru a scana cardurile. Cu investiţia făcută s-ar fi plătit 15.000 de vouchere

Stiri pe aceeasi tema