Horoscop marți, 20 decembrie 2022Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 20 decembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie și ascendent. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Din cauza unor chestiuni imprevizibile, unele proiecte sau idei nu decurg în ritmul dorit de tine, însă nu-ți pierde răbdarea. Disciplina este cheia! Pe parcursul zilei realizezi că dacă renunți la nevoia de control și te lași ghidat de intuiție vei afla exact cum să jonglezi cu unele lucruri sau situații astfel încât să fie în avantajul tău.

Taur

Interacțiunea într-un parteneriat, sentimental sau profesional este dificilă, fapt care te face să reacționezi la orice fel de impunere sau constrângere. Secretul este să rămâi stăpân pe situație. Cu cât te enervezi mai tare cu atât cedezi din puterea ta celuilalt. Încearcă să explici într-un mod înțelept ce anume te deranjează, deoarece s-ar putea să ai mai mult de câștigat.

Gemeni

Dacă te simți dintr-o dată supraaglomerat cu unele sarcini domestice sau proiecte profesionale, cheia va fi să nu rămâi prea mult în această stare de stres sau agitație. Fă o pauză, respiră adânc și fă apel la flexibilitatea și adaptabilitatea care îți sunt caracteristice. Cu cât gândirea ta este mai clară cu atât realizezi că ai puterea să depășești orice situație.

Rac

Nevoia ta de a te bucura de anumite lucruri, activități sau persoane este împiedicată de unele evenimente neprevăzute, iar o posibilă lipsă de resurse, de timp sau angajament din partea celuilalt te deranjează. Ce te poate ajuta să depășești momentul este o comunicare asumată și constructivă dar într-un mod inspirat și înțelegător.

Leu

Unele situații neprevăzute, fie personale, fie profesionale, te agită și ne neliniștesc, fapt care va genera o oarecare distanțare de ceva sau cineva. Ce ajută este să te detașezi un pic, deoarece făcând acest lucru reușești să recapeți controlul asupra situației. Ai spor și eficientă în administrarea unor chestiuni practice, administrative.

Fecioară

Problemele care apar astăzi într-un mod neprevăzut pot ține de comunicare, distribuție, transport, chestiuni tehnice. În loc să te lași angrenat în situația respectivă mai mult decât este cazul, fă apel la acele abilitați extraordinare pe care le ai, organizare, ordonare și precizie pentru a depăși situația. La sfârșitul zilei, când vei trage linie vei realiza că a fost o zi reușită.

Balanță

Timpul este o resursă extrem de importantă, iar atunci când realizezi că unele chestiuni neprevăzute îți dau planurile peste cap, nu te simți cea mai fericită, ba dimpotrivă intri în criză de timp. Te ajută să abordezi situația într-un mod matur și să vezi cum îți poți folosi talentul și creativitatea în a jongla cu activitățile respective.

Scorpion

Interacțiunea cu cineva din familie sau vis-a vis de o chestiune emoțională delicată este tensionată și conflictuală, întrucât perspectivele sunt radical opuse. Cheia este să-ți păstrezi echilibru și obiectivitatea și să-ți susții punctul de vedere cu argumente logice și constructive, astfel încât celălalt să reușească să te înțeleagă mai bine. Profunzimea este o abilitate care te caracterizează, nu ezita să te folosești de ea la nevoie.

Săgetător

Indiferent de cât de grele sau complicate îți pot părea unele sarcini sau responsabilități astăzi sau oricât de tensionată este relația dintre tine și un coleg de serviciu, încearcă să te focusezi pe ce merge și nu pe ce nu merge. Reușita zilei de azi este direct proporțională cu gradul tău de flexibilitate și abilitatea de a gândi pozitiv. Nu uita, gândurile îți definesc realitatea.

Capricorn

Interacțiunea cu un prieten, cu persoana iubită sau vis-a vis de un proiect important pentru tine este mai dificilă, întrucât realizezi într-un mod neașteptat ca dorințele, valorile sau perspectivele financiare nu coincid. Secretul constă în a-ți clarifica propriile nevoi sau dorințe personale sau financiare și a le putea comunica celuilalt într-un mod matur și asumat.

Vărsător

Unele responsabilități familiale sau profesionale tind să te suprasolicite astăzi, punând o mare presiune asupra ta. Va fi destul de greu să-ți ascunzi emoțiile sau reacțiile. Însă, vei da dovadă de inspirație și strategie făcând apel, fie la experiența și cunoștințele acumulate până acum, fie la sfatul unei persoane care știi că te poate ajuta. Per ansamblu poate deveni o zi productivă.

Pești

Unele informații, vești sau zvonuri tind să aibă un impact puternic asupra ta astăzi, amplificând anumite griji sau temeri interioare. Semnul tău este unul dual, asta însemnând că adaptabilitatea ta este remarcabilă oscilând între o receptivitate maximă și o detașare la fel de mare. Astăzi ți se cere să fii detașat și obiectiv, cântărind cu atenție lucrurile, întrucât fix această atitudine te ajută să vezi adevărul.

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 19-25 decembrie 2022:

Urmăriți horoscopul pentru carieră (19-25 decembrie 2022):

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Marchizul pomădat, burghezul gentilom, proletarul soios se bulucesc în Parlament

Urmatoarea stire

Să fii mamă singură este motiv de stimă sau un stigmat? Daniela Elena Gaston, femeia care într-o zi și-a făcut bagajul și a străbătut lumea de la un capăt la altul, din dragoste pentru fiul ei

Stiri pe aceeasi tema