Horoscop luni, 23 ianuarie 2023. Zodia care trebuie s─â evite negocierea sau semnarea unor contracte importanteAfl─â ce ├«╚Ťi rezerv─â astrele pentru ziua de luni, 23 ianuarie 2023, urm─ârind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Po╚Ťi fi dezam─âgit de ritmul sau modul ├«n care progresezi cu unele proiecte, par s─â se mi╚Öte mai greu dec├ót ╚Ťi-ai fi dorit. E╚Öti mai reflexiv pe sear─â ╚Öi-╚Ťi propui s─â analizezi mai atent unele lucruri pentru a deveni mai eficient ├«ns─â pentru asta asigur─â-te c─â nu te la╚Öi bruiat de tot felul de ╚Ötiri, informa╚Ťii sau p─ârerile unor persoane care nu sunt tocmai utile.

Taur

Coordonarea unor sarcini de natur─â profesional─â pare mai solicitant─â dec├ót ai crezut iar interac╚Ťiunea cu unele persoane cu autoritate nu ajut─â la ameliorarea situa╚Ťiei. Treptat realizezi c─â o o abordare mai ├«n╚Ťeleg─âtoare ar ajuta mai mult ╚Öi c─â po╚Ťi miza pe sus╚Ťinerea unui prieten anume.

Gemeni

O discu╚Ťie mai serioas─â cu cineva ├«╚Ťi testeaz─â ├«ncrederea ╚Öi convingerile proprii ├«n privin╚Ťa unor aspecte sau rela╚Ťii, ├«ns─â cu c├ót vei ├«ncerca s─â prive╚Öti situa╚Ťia dintr-o perspectiv─â mai de ansamblu cu at├ót vei ├«n╚Ťelege mai bine. Pe sear─â ├«ncerci s─â adaptezi ceea ce ai descoperit ├«n contextul profesiei tale.

Rac

Analiza unor chestiuni financiare nu pare s─â te mul╚Ťumeasc─â ├«n prima parte a zilei, fapt care te determin─â s─â cau╚Ťi o variant─â mai satisf─âc─âtoare. Intrarea Lunii ├«n Pe╚Öti pe sear─â te avantajeaz─â deoarece ├«n primul r├ónd te detensioneaz─â iar ├«n al doilea r├ónd ├«╚Ťi ofer─â ╚Öansa s─â cuno╚Öti ╚Öi alte p─âreri sau abord─âri.

Leu

Dac─â situa╚Ťia unui parteneriat anume nu pare s─â-╚Ťi satisfac─â cerin╚Ťele sau nevoile, te po╚Ťi decide s─â iei unele m─âsuri ├«n aceast─â privin╚Ť─â. Ca ╚Öi rezultat vei ├«ncepe s─â analizezi situa╚Ťia pe toate p─âr╚Ťile, ├«ncerc├ónd s─â intuie╚Öti care ar fi implica╚Ťiile financiare sau emo╚Ťionale a ceea ce pl─ânuie╚Öti s─â faci.

Fecioar─â

Unele sarcini domestice sau profesionale sau unele chestiuni legate de s─ân─âtate te ├«mpiedic─â s─â ai randamentul pe care ╚Ťi-l dore╚Öti. Poate fi un semn c─â ar trebui s─â ai mai mult─â grij─â de tine evit├ónd s─â te suprasolici╚Ťi. Cooperarea sau colaborarea se dovede╚Öte util─â, deoarece cel de l├óng─â tine este dispus s─â te sus╚Ťin─â la nevoie.

Balan╚Ť─â

Ceva sau cineva ├«╚Ťi testeaz─â ├«ncrederea ╚Öi sentimentele ├«n privin╚Ťa unor aspecte sau rela╚Ťii, ├«ns─â po╚Ťi folosi acest lucru ca pe o lec╚Ťie pre╚Ťioas─â. Pe sear─â, o latur─â mai practic─â iese la suprafa╚Ť─â, te decizi s─â te organizezi mai bine cu unele sarcini sau responsabilit─â╚Ťi pentru a deveni mai eficient ├«n activit─â╚Ťile tale.

Scorpion

O discu╚Ťie mai serioas─â ╚Öi destul de incomod─â cu cineva din familie sau viz├ónd o chestiune emo╚Ťional─â te determin─â s─â fii mai introvertit ╚Öi mai g├ónditor ├«n prima parte a zilei. Odat─â cu venirea serii, starea de spirit ├«ncepe s─â se ├«nbun─ât─â╚Ťeasc─â. O ie╚Öire ├«n ora╚Ö sau participarea la un spectacol te favorizeaz─â.

S─âget─âtor

Po╚Ťi ├«nt├ómpina mici probleme tehnice, legate de comunica╚Ťii, sau transporturi care ├«╚Ťi dau b─ât─âi de cap. Evit─â negocierea sau semnarea unor contracte importante ast─âzi deoarece poate s─â nu decurg─â exact a╚Öa cum ╚Ťi-ai dori. Pe sear─â vei c─âuta confortul propriului c─âmin sau vrei s─â te relaxezi al─âturi de cei dragi.

Capricorn

Analiz├ónd perspectivele financiare ale unor proiecte personale sau profesionale, po╚Ťi fi u╚Öor nemul╚Ťumit, fapt care te va determina s─â te mobilizezi pentru schimbarea situa╚Ťiei. Te decizi s─â dai unele telefoane sau s─â te informezi mai bine asupra unor lucruri pentru a deveni mai eficient ├«n ce ╚Ťi-ai propus.

V─ârs─âtor

Faptul c─â unele lucruri sau proiecte se desf─â╚Öoar─â ├«n alt ritm dec├ót cel a╚Öteptat ├«╚Ťi creeaz─â o stare de nemul╚Ťumire ├«ns─â nu ai de g├ónd s─â stai mult ├«n aceast─â stare. Situa╚Ťia unor chestiuni financiare ├«╚Ťi ocup─â aten╚Ťia ├«n a doua parte a zilei ╚Öi po╚Ťi fi nevoit s─â faci unele achizi╚Ťii sau s─â te ocupi de unele rapoarte.

Pești

Ceva sau cineva te poate ├«ntrista sau dezam─âgi ├«ntr-o anumit─â privin╚Ť─â, fapt care te face s─â pui la ├«ndoial─â sinceritatea sau angajamentul unor persoane. Pe m─âsur─â ce Luna trece ├«n semnul t─âu mai pe sear─â, ├«ncepi treptat s─â devii mai con╚Ötient de dorin╚Ťele ╚Öi nevoile tale.

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Joe Biden preg─âte┼čte numirea unui nou ┼čef al cancelariei preziden┼úiale

Urmatoarea stire

Vremea schimb─âtoare contribuie la cre╚Öterea num─ârului de infec╚Ťii respiratorii

Stiri pe aceeasi tema