HOROSCOP Joi, 20 Aprilie. Eclipsă de soare în Berbec. Se anunţă o zi cu noi începuturi pentru anumiţi nativiHOROSCOP 20 Aprilie – Berbec

Există o eclipsă de soare în zodia ta astăzi, Berbec, care te poate găsi luând o nouă abordare radicală a vieţii. Modul în care interacţionaţi cu lumea va suferi o mare schimbare! Concentrarea ta se îndreaptă către bani pe măsură ce luna şi soarele intră în Taur. Soarele se confruntă cu Pluto în Vărsător, care te-ar putea găsi în lupta pentru putere în viaţa ta socială.

HOROSCOP 20 Aprilie – Taur

S-ar putea să vă conectaţi cu intuiţia într-un mod deosebit de puternic în timpul eclipsei de soare de astăzi din Berbec. Luna intră în semnul tău, Taur, la fel şi soarele, revitalizându-te cu energie şi încredere! Soarele se potriveşte cu Pluto în Vărsător, găsindu-vă că luaţi o decizie importantă cu privire la cariera dvs. sau ce să faceţi cu influenţa pe care o deţineţi.

HOROSCOP 20 Aprilie – Gemeni

Schimbări drastice ar putea avea loc în viaţa ta socială în timpul eclipsei de soare de astăzi din Berbec. Este posibil să părăsiţi anumite grupuri de prieteni şi să intraţi în cercuri noi, interesante. Luna şi soarele intră în Taur, încurajându-te de asemenea să încetineşti şi să te odihneşti. Soarele se confruntă cu Pluto în Vărsător, veţi face o descoperire filozofică.

HOROSCOP 20 Aprilie – Rac

Un nou ciclu important începe în cariera ta datorită eclipsei de soare de astăzi din Berbec. O schimbare în cercul tău social ar putea avea loc pe măsură ce luna şi soarele intră în Taur. O datorie poate fi plătită pe măsură ce soarele se înfruntă cu Pluto în Vărsător. Acesta este un moment puternic pentru a elibera trecutul.

HOROSCOP 20 Aprilie – Leu

O descoperire importantă ar putea avea loc în timpul eclipsei de soare de astăzi din Berbec. Poate începe o călătorie importantă. Accentul tău se pune şi pe cariera ta, pe măsură ce luna şi soarele intră în Taur, iar problemele importante sunt abordate în relaţiile tale pe măsură ce soarele se îndreaptă cu Pluto în Vărsător.

HOROSCOP 20 Aprilie – Fecioară

Eclipsa de soare de azi în Berbec te poate găsi renunţând la trecut într-un mod remarcabil. O datorie poate fi plătită. Luna intră în Taur, la fel şi soarele, aducându-ţi noi aventuri şi oportunităţi! S-ar putea să fii dornic să scapi de rutina ta obişnuită în timp ce soarele se îndreaptă cu Pluto în Vărsător.

HOROSCOP 20 Aprilie – Balanţă

Schimbări radicale au loc în relaţiile voastre în timpul eclipsei de soare de astăzi din Berbec. Acesta poate fi un moment puternic pentru a întâlni oameni sau a intra în legătură cu un partener. Luna şi soarele intră în Taur, încurajându-te să eliberezi trecutul. Soarele se potriveşte cu Pluto în Vărsător, inspirând o atmosferă profund pasională.

HOROSCOP 20 Aprilie – Scorpion

Este posibil…

Citeste continuarea pe www.mediafax.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema