Horoscop duminică, 7 mai 2023Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 7 mai 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Dacă ești plecat la un drum sau te întorci de undeva, poate să dureze mai mult decât ai preconizat, așa că înarmează-te cu răbdare. Îți poți exprima sentimentele față de ceva sau cineva într-un mod diferit de până acum. Venus, planeta iubirii, intră în Rac… amplificându-ți în următoarea perioadă conexiunea cu familia și dorința de înfrumusețare a propriul cămin.

Taur

Venus, planeta care te guvernează, intră astăzi în Rac îmbunătățind în următoarea perioadă calitatea relațiilor în anturajul apropiat, făcându-te mai grijuliu și mai protector, chiar dacă astăzi va fi o provocare să menții această abordare. Dacă tu consideri că cineva încearcă să te manipuleze într-un anume fel, pentru a câștiga ceva anume, nu vei tolera un astfel de comportament.

Gemeni

Dacă ceva sau cineva va tinde să te limiteze într-un anume fel sau să-ți scadă entuziasmul în privința unor lucruri, vei face tot posibilul să-ți păstrezi o atitudine mentală pozitivă. Intrarea lui Venus în Rac în sectorul veniturilor tale este o veste excelentă, amplificându-ți în următoarea perioadă dorința de a-ți îmbunătăți propria valoare. Azi, în mod special, realizezi că ai nevoie să-ți schimbi unele convingeri, dacă vrei să-ți atingi scopurile.

Rac

Intrarea lui Venus în propriul tău semn, astăzi, unde va rămâne până pe 5 iunie, te va pune în valoare, amplificându-ți personalitatea, energia, dar și vizibilitatea. Te poți confrunta cu unele obstacole sau întârzieri cu unele acte sau proceduri, însă faci tot posibilul să le gestionezi cât mai rapid. O chestiune de natură sentimentală te poate pune pe gânduri.

Leu

Ceva anume vis-a-vis de o relație romantică nu este așa cum ți-ai dori să fie, fapt care poate antrena unele discuții, însă va fi nevoie de răbdare și unele compromisuri din partea amândurora dacă vreți să ajungeți la un numitor comun. Venus intră în Rac, activând un sector mai reflexiv, al regăsirii de sine, susținându-te în următoarea perioadă să sapi mai adânc în interiorul tău pentru a-ți clarifica unele chestiuni relaționale.

Fecioară

Dacă pui la cale un plan care vizează un proiect personal sau o escapadă, alături de partenerul de cuplu, te poți confrunta cu unele detalii care nu se leagă așa cum ți-ai dori, fapt care nu te încântă prea tare. Intrarea lui Venus în Rac în sectorul prieteniilor, unde va rămâne până pe 5 iunie, îți va amplifica dorința de a te conecta mai profund cu acei prieteni, activități sau grupuri cu care rezonezi.

Balanță

Evită orice te-ar putea tensiona astăzi și încearcă să prioritizezi din activitățile pe care ți le-ai propus. Ai mai multă grijă la propria sănătate și păstrează o…

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema