Horoscop duminică 30 iulie 2023. Nu este cea mai bună zi pentru a face investiții majoreHoroscopul zilei de duminică, 30 iulie 2023. Previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile. Nativii care ar trebui să fie precauți cu privire la investițiile majore.

Berbec

Dacă ți-ai propus să impresionezi astăzi pe cineva cu modul organizat și responsabil în care îți gestionezi activitățile, ai toate șansele să reușești. Poți participa la un eveniment cu multă lume unde te poți face cu ușurință remarcat. Pe plan sentimental, este important să-ți clarifici sentimentele față de cineva.

Taur

În ciuda tendinței de a visa la ceva sau cineva, este important să vezi cât de realizabile sunt speranțele pe care le nutrești. Poate fi ziua perfectă pentru o călătorie sau pentru a participa la un festival în care poți afla mai multe lucruri despre o anumită cultură sau tradiție.

Gemeni

Dacă vrei să împărtășești ceva printr-o postare asigură-te că ți-ai ales momentul și mediul potrivit. De asemenea, este important să traduci corect cuvintele sau declarațiile cuiva pentru a evita dezamăgirea. Percepțiile tale sunt amplificate, fapt care te ajută să intuiești lucrurile văzând dincolo de aparențe.

Rac

Poate nu este cea mai indicată zi pentru a face o investiție majoră sau pentru a crede tot ce ți se promite. Totuși este o zi bună pentru activități împreună cu un partener, pentru o colaborare care să-ți aducă informațiile de care aveai nevoie și de ce nu pentru un pic mai multă mișcare.

Leu

Poți idealiza ceva sau pe cineva imaginându-te cum te-ai simți dacă ai avea deja obiectul care te fascinează. Ce contribuie la echilibrarea balanței și la o perspectivă mai realistă este Luna din Capricorn care te aduce cu picioarele pe pământ. Tot ea te ajută să te organizezi foarte bine cu activitățile cotidiene.

Fecioara

Chiar dacă atitudinea evazivă a unei persoane te face să te îndoiești de intențiile sale și nu poți miza că se va ține de ceea ce promite, ești determinat să investești timp și resurse în acele activități care te relaxează. Compania unui prieten cu care ai foarte multe în comun îți face ziuă mai frumoasă.

Balanța

Este important să gestionezi cu atenție atracția pe care o ai față de cineva din cercul de prieteni sau o comunitate din care faci parte. Nu te lăsa iluzionat și încearcă să-ți clarifici ce cauți mai exact. Dacă simți nevoia să te sfătuiești cu cineva, știi exact la cine să apelezi pentru o discuție mai profundă.

Scorpion

Poți face unele eforturi pentru a intra în grațiile cuiva sau pentru a impresiona pe cineva pe plan profesional sau romantic. Ești foarte atent la ceea ce spui, căutând să ai o strategie cât mai bine pusă la punct. Dacă vrei să pleci la un drum, compania și locul ales sunt perfecte.

Săgetător

Ți-ai făcut multe speranțe în privința unui plan de marketing sau a unei investiții în cămin iar acum nu ești încă decis dacă rezultatul este unul…

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema