Horoscop de weekend: 9 – 10 septembrie


Berbec

Activit─â╚Ťile gospod─âre╚Öti au succes ├«n acest weekend. Curatenii generale, repara╚Ťii curente, reamenaj─âri de decor sau v├ónz─âri ╚Öi achizi╚Ťion─âri de bunuri casnice. Rela╚Ťiile cu membrii familiei sunt tensionate, ├«nsa fii calm ╚Öi treci peste nepl─âceri. Ceilalti nu sunt de acord cu atitudinea ta din ultimul timp. G─âse╚Öte un echilibru ├«ntre ├«ndatoririle sociale si cele domestice.

Taur

E╚Öti mai mult pe drumuri la sf├ór╚Öitul acestei s─âpt─âm├óni. Probabil c─â trebuie s─â mergi ├«n vizit─â sau ai de rezolvat treburi restante ├«n loca╚Ťii diferite. Unele discu╚Ťii cu cei apropia╚Ťi te-ar putea pune pe g├ónduri, dar nu lua in seama chiar tot ce auzi. Deta╚Öeaz─â-te de problemele celorlal╚Ťi si concentreaz─â-te numai pe rezolvarea treburilor tale personale. Plimb─âri ├«n aer liber ╚Öi odihn─â!

Horoscopul lunii septembrie 2023

Gemeni

├Än weekend se ├«ntrez─âresc cump─âr─âturi diverse. Indicat ar fi sa faci un bilan╚Ť al veniturilor si necesit─â╚Ťilor imediate, astfel ├«nc├ót s─â nu fii pus ├«n situa╚Ťia de a te ├«mprumuta. Este posibil s─â prime╚Öti cadouri, recompense sau se va pune problema schimb─ârii c├ó╚Ötigurilor din munca proprie. Exista restric╚Ťii la capitolul financiar, a╚Öa ├«nc├ót fii prudent. Deta╚Öeaz─â-te de materialitate!

Rac

Zile controversate la finalul acestei s─âp─âtm├óni! Debordezi de energie, iar cheful de a te ocupa de tot si toate este remarcat ╚Öi apreciat de al╚Ťii. Sunt momente prielenice pentru programari la saloanele de ├«ntre╚Ťinere corporal─â, pentru o schimbare de look sau pentru a t─âif─âsui cu cineva drag. O persoan─â influent─â in mediul tau social ├«╚Ťi poate da ve╚Öti nepl─âcute legate de proiectele ├«n care e╚Öti implicat.

Atmosfera astral─â a lunii SEPTEMBRIE 2023: Finaluri clare!

Leu

Weekend-ul este potrivit deta╚Ö─ârii de cotidian, introspec╚Ťiei ╚Öi reg├óndirii planurilor personale ╚Öi profesionale. Evit─â provoc─ârile si abordeaz─â totul cu un aer deta╚Öat. G├ónde╚Öte-te la o reconfigurare a modului tau de relationare cu tot ce te ├«nconjoar─â. St─ârile de spirit fluctueaz─â destul de mult, iar cele mai vulnerabile segmente anatomice sunt capul, g├ótul si sistemul renal.

Fecioara

La sf├ór╚Öitul s─âpt─âm├ónii sunt posibile dialoguri aprinse ╚Öi situa╚Ťii inedite cu prietenii, deci fii prudent. O persoana in care aveai incredere te-ar putea dezam─âgi. Nu lua de bun chiar tot ce afli, ├«ns─â re╚Ťine ca relatiile tale de prietenie sau cele de protectorat sunt destul de bulversante. Exist─â ╚Öanse s─â apar─â ╚Öi evenimente ├«mbucur─âtoare al─âturi de oameni minuna╚Ťi.

Septembrie, luna ÔÇťputeriiÔÇŁ din punct de vedere numerologic

Balanta

Te po╚Ťi bucura de putere socioprofesional─â ╚Öi de renume ├«n acest weekend. Exist─â persoane in anturajul t─âu, interesate sa te ├«mpiedice, ├«ns─â le po╚Ťi ├«nl─âtura f─âr─â probleme. O discutie cu o persoan─â important─â te va mobiliza pentru implicarea in proiecte deosebite. Vor veni si bani din munca ta, asa incat accepta provoc─ârile. Elimin─â, pe cat posibil, ceea…

Citeste continuarea pe spotmedia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema