Horoscop chinezesc – Anul Iepurelui de Apă 2023


De la 22 ianuarie 2023 a început Anul Iepurelui de Apă. Semnul Iepurelui este un simbol al longevității, păcii și prosperității în cultura chineză. Conform astrologiei chinezești, se pare că 2023 este an al speranței. În Anul Iepurelui, nativii tuturor zodiilor primesc răsplățile binemeritate pentru sacrificiile și jertfele realizate până acum. Semințele plantate cu eforturi vor aduce, în sfârșit, roadele așteptate. Se pare că Anul Iepurelui este unul plin de satisfacții pentru cei dispuși să-și asume riscuri. De asemenea, Iepurele este un simbol al fertilității. Deci, nativii care doresc să aibă copii își pot îndeplini visul în anul 2023.

Anul Iepurelui este unul anevoios pentru cei născuți sub semnul Șobolanului. Acesta este un an în care nativii se concentrează asupra muncii în mod asiduu. Șobolanii trebuie să ignore persoanele negativiste, dar și pe aceia care complotează pe la spatele lor. Dacă vor reuși să își concentreze forțele doar asupra unui rezultat pozitiv, acesta ba veni sub forma unui mare succes.

Nu trebuie făcute compromisuri cu privire la sănătatea fizică și mentală.

Culorile norocoase: albastru, auriu și verde.

Ziua norocoasă: sâmbătă

Șobolani celebri: Regele Carol al III-lea, Dwayne „The Rock” Johnson

Pentru cei născuți în Anul Bivolului, Anul Iepurelui de Apă le aduce oportunități pentru creșterea averii. Mulți dintre nativii singuri și-ar putea descoperi dragostea în acest an. Aceia dintre nativi care se află deja într-o relație, pot duce relația la un nivel superior: să se căsătorească sau să-și reînnoiască jurămintele. Pentru cei care doresc să aibă copii, Anul Iepurelui de Apă este alegerea perfectă pentru concepție. Bivolii nu trebuie să ignore semnalele privind sănătatea. Trebuie să fie atenți la controalele medicale, precum și la îngrijirea sănătății mintale.

Culori norocoase: galben, maro, alb, auriu și argintiu.

Ziua norocoasă: joi

Bivoli celebri: George Clooney, Jane Fonda

Anul Iepurelui se dovedește a fi un an echilibrat pentru cei născuți sub semnul Tigrului. Este important ca Tigrii să renunțe la ego și să învețe din eșecurile lor. De asemenea, Tigrii trebuie să realizeze o anamneză a lipsurilor și slăbiciunilor personale. Nativii trebuie să-și exprime recunoștința în fața celor care îi ajută pe parcurs. Pentru majoritatea nativilor, se recomandă conservatorismul în ceea ce privește cheltuielile și investițiile.

Culori norocoase: verde

Ziua norocoasă: marți

Tigri faimoși: Marilyn Monroe, Joaquin Phoenix

Din punct de vedere calendaristic, acesta este Anul nativilor născuți într-un An al Iepurelui. Dar, nu trebuie să se uite că viața însăși are numeroase răsturnări și întorsături în acest an. Vâltorile vieții pot fi în egală măsură surprinzătoare, dar și uluitoare. Ce este foarte important de reținut este faptul că nativii născuți într-un An al Iepurelui sunt protejați de forțe divine. Astfel, dacă voința nativilor intră în contradicție cu forțele divine, se recomandă smerenie!

Culoare norocoasă: albastru și verde

Ziua norocoasă: miercuri

Iepure celebru: Novak Djokovic, Angelina Jolie.

Pentru cei născuți în Anul Dragonului, Anul Iepurelui se va dovedi un an de succes în carieră și în domeniul finanțelor. Anul Iepurelui se poate dovedi unul destul de benefic pentru cei născuți sub semnul Dragonului. Nativii vor primi ajutor de la persoane importante. Anul Iepurelui îi va testa pe nativi în aspectele legate de dragoste. Cei care sunt singuri, să fie concentrați asupra carierei profesionale. Aceia care se află într-o relație, să nu se lase prade mâniei. Se recomandă meditația.

Culori norocoase: alb

Ziua norocoasă: vineri

Dragoni celebri: Sandra Bullock, Keanu Reeves

Anul Iepurelui prezintă toate semnele că va fi unul destul de lin, fără valuri pentru nativii din Șarpe. Mulți dintre nativii din Șarpe vor primi recunoaștere de la superiori, șefi și de la oameni cu influență. Șerpii au un an bun pentru dezvoltarea carierei profesionale, doar că trebuie să dovedească în mod repetat că sunt buni profesioniști. Nativii care sunt singuri nu vor mai rămâne mult timp așa, iar aceia dintre nativi care se află într-o relație să fie atenți la conflictele emoționale. Să nu dramatizeze.

Culoare norocoasă: Galben

Ziua norocoasă: luni

Șerpi celebri: Taylor Swift, Robert Downey Jr

Cei născuți sub semnul Calului vor avea un an destul de complicat în Anul Iepurelui de Apă. Așa cum spune o veche zicală, „diavolul este ascuns în detalii”. Nu este un an propice pentru a risca, mai ales în domeniul finanțelor. Este un an în care nativii trebuie să fie calmi, liniștiți și să nu se pripească în luarea deciziilor. Altfel, ei pot face greșeli prostești. Tărâmul iubirii și al romantismului este unul în care Caii excelează îna cest an.

Culoare norocoasă: roșu

Ziua norocoasă: duminică

Cai celebri: Joe Biden, Barbra Streisand

Pentru cei născuți într-unul din anii Caprei, energiile Anului Iepurelui de Apă recomandă nativilor să urmeze calea practică și pragmatică. Această atitudine este esențială pentru a descoperi echilibrul și armonia în viața de zi cu zi. Dacă se vor lăsa influențați de emoții, se vor zbate într-un mare haos.

Mens sana in corpore sano este motto-ul nativilor în acest an. O dietă echilibrată, meditația și respirația fac minuni asupra minții, corpului și sufletului.

Culori norocoase: portocaliu, roșu și violet

Ziua norocoasă: miercuri

Capre celebre: Julia Roberts, Ed Sheeran

Anul Iepurelui de Apă susține eforturile nativilor născuți în Anii Maimuței în ceea ce privește avansarea în carieră. Oricât de anost ar părea să fii absorbit de job, în acest an există premisele unor reușite profesionale, care asigură stabilitate pe termen lung. Chiar dacă apar momente în care lucrurile par să fie blocate, acestea nu sunt de durată. Lucrurile devin mult mai interesante.

Se recomandă o rutină sănătoasă și menținerea unor cicluri stabile de somn pentru o bunăstare optimă și o stare de bine generală.

Culori norocoase: alb, auriu și argintiu.

Ziua norocoasă: vineri

Maimuțe celebre: Kylie Minogue, Tom Hanks

Anul Iepurelui de Apă se va dovedi unul destul de provocator pentru cei născuți sub semnul Cocoșului. Acesta este un an în care nativii nu se pot sustrage de la munca grea și nici nu o pot lua pe „scurtături” pentru a-și atinge obiectivele. Se pare că alegerea unei căi mai ușoare va complica lucrurile și mai mult. Trebuie evitate cheltuielile doar de dragul de a cheltui. Accentul trebuie să cadă pe economisire. Pentru cei care doresc să investească, trebuie să aleagă opțiunile în care riscul este minim.

Culori norocoase: Galben, Alb, Auriu, Argintiu.

Ziua norocoasă: marți

Cocoși celebri: Serena Williams, Beyoncé

Pentru nativii născuți într-unul din Anii Cânelui, Anul Iepurelui se poate dovedi stabil. Cu siguranță că vor exista întorsături neașteptate în zona carierei, dar speranța moare ultima. Spre finalul anului, poate chiar mai repede, apele profesionale se vor limpezi. Nativii care sunt singuri vor descoperi o persoană specială. Cei care sunt într-o relație, au ajutorul universului pentru a-și consolida relația. Iar cine dorește copii, Anul Iepurelui de Apă este unul binecuvântat.

Culori norocoase: roșu, galben și maro

Ziua norocoasă: joi

Câini celebri: Nicki Minaj, Prințul William

Anul Iepurelui de Apă se dovedește unul destul de plăcut pentru cei născuți sub semnul Mistrețului. Relațiile de lucru sunt mai armonioase cu colegii, iar cu superiorii se leagă o relație specială. Nativii vor fi propulsați de către cei care le sunt șefi. Antreprenorii zodiei vor avea succes cu ajutorul unor noi investitori. Pentru Mistreți, dragostea devine pasională și cu dorința de a experimenta lucruri noi. Atenție la sănătate și la belșugul personal.

Culori norocoase: negru și galben.

Ziua norocoasă: sâmbătă

Celebri: Chris Hemsworth, Hillary Clinton

FOTO: hepta.ro

Citeste continuarea pe mesagerulneamt.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Sărbătoare mare pe 27 ianuarie 2023 în calendarul ortodox. Ce sfânt este prăznuit și ce nu este bine să faci

Urmatoarea stire

O nouă palmă pentru România. Cancelarul austriac Karl Nehammer și premierul Olandei, pact anti-Schengen

Stiri pe aceeasi tema