Horoscop 4 februarie 2023. Cine sunt nativii care vor fi avantajați de astreHoroscopul zilei de sâmbătă, 4 februarie 2023. Sfârșitul de săptămână vine cu provocări, dar și cu oportunități pentru unii nativi. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent: 

Berbec

O zi ușor instabilă cu evenimente care te pot lua prin surprindere și cu stări emoționale conflictuale care te pot face să reacționezi direct și tranșant în unele cazuri. Rămâi realist în privința planului financiar sau a unor proiecte care par să ia o altă întorsătură decât cea așteptată. Pe seară vei căuta cu orice preț să te relaxezi.

Taur

O chestiune profesională sau familială poate să aibă un impact puternic asupra ta, fapt care va genera unele discuții în contradictoriu. Atitudinea ta poate să fie destul de tranșantă și deloc dispusă la a face compromisuri. În familie poți tinde să fii ușor autoritar ținând ca lucrurile să se realizeze așa cum tu consideri că este mai bine.

Gemeni

Simți că nu poți miza pe sentimentele celuilalt, că este indiferent sau că nu se conectează cu tine așa cum ți-ai dori, fapt care poate antrena unele frustrări pe care nu vei ezita să le expui într-un mod clar și răspicat. Poți fi nesigur în privința unor proiecte, fapt care îți amplifică starea de agitație.

Rac

Nu este o zi potrivită pentru afaceri, combinații sau investiții cu un grad mare de risc deoarece se pot înregistra pierderi financiare. O situație imprevizibilă poate pune la încercare încrederea ta într-un anumit parteneriat, sentimental sau profesional însă ești foarte încrezător că poți gestiona situația, chiar pe cont propriu dacă este nevoie.

Leu

Cu Luna care trece de dimineață în propriul tău semn, ești plin de energie, vitalitate, dornic de a iniția unele lucruri sau activități, însă nu toate se vor desfășura așa cum te aștepți. Poți fi destul de încăpățânat nefiind dispus să renunți la unele lucruri, fapt care poate crea unele tensiuni într-un parteneriat. În același timp dorința ta de libertate sau aventură este amplificată.

(CITEȘE ȘI: Horoscop săptămânal general: 30 ianuarie – 5 februarie. Lista zodiilor care își găsesc echilibrul)

Fecioara

Un proiect în care ai investit până acum ia o întorsătură neașteptată fapt care nu te încânta prea mult deoarece îți poate crea unele bătăi de cap. Poți fi ușor îngrijorat în privința unor lucruri, fapt care te determină să-ți aloci câteva momente de analiză sau introspecție interioară pentru a-ți face un plan de bătaie.

Balanța

Interacțiunea cu cineva din familie sau pe baza unei chestiuni emoționale are au real impact asupra ta determinându-te să te gândești mai bine în privința unor proiecte de viitor. Unele dintre ele nu au fost atât de productive cum ți-ai fi dorit. Un prieten poate veni cu o propunere interesantă.

Scorpion

Va fi destul de greu să-ți ascunzi emoțiile astăzi deoarece unele interacțiuni mai tensionate fac imposibilă orice tentativă de cooperare. Poți deveni ușor autoritar în modul în care îți expui punctul de vedere pentru a te elibera de presiunile exercitate asupra ta.

Săgetător

Dorința de expansiune și libertate, poate chiar de a pleca într-o călătorie se confruntă cu unele obstacole, care îți pot crea unele bătăi de cap. Evită rigiditatea sau credința că tu știi mai bine ce este de făcut, s-ar putea să realizezi că sfatul cuiva este foarte util. Ai mai multă grijă la sistemul nervos și condu prudent dacă pleci la drum.

Capricorn

Nu ești foarte receptiv la părerile celuilalt, dacă îți dorești ceva foarte mult și este important pentru tine, nu vei ezita să-ți satisfaci dorințele sau plăcerile, însă evită să-ți asumi riscuri financiare inutile. Pe de altă parte, poți fi nevoit să-ți refaci unele planuri din lipsă de timp, bani sau disponibilitate din partea celuilalt, fapt care nu te încânta prea mult.

Vărsător

Poți resimți o agitație sau o tensiune interioară datorată unor situații familiale sau emoționale care te iau prin surprindere. Interacțiunea într-un parteneriat este ușor dificilă însă dacă ești dispus să faci compromisurile necesare, situația se poate ameliora. Poți simți nevoia să faci o plimbare scurtă pentru a te elibera de tensiune.

Pești

O veste, un mesaj sau o conversație avută cu cineva îți creează o stare de disconfort accentuat, deoarece alimentează unele griji pe care le ai de ceva timp. Este o zi în care îți propui să te ocupi de rezolvarea unor sarcini administrative însă poate ar trebui să nu te suprasoliciți prea tare și să ai mai multă grijă la starea de sănătate.

(CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal carieră: 30 ianuarie – 5 februarie. Lista zodiilor care au parte de situații tensionate la locul de muncă)

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

O femeie de 40 de ani a murit călcată de un tren marfar, în apropiere de Gara Bacău

Urmatoarea stire

Peste România va veni un ciclon polar, care va determina o scădere a temperaturilor în toată țara și ninsori abundente în mai multe regiuni.  

Stiri pe aceeasi tema