Horoscop 30 octombrie 2022. Zodia care va avea parte de o surpriză romanticăHoroscop 30 octombrie 2022. Intrarea lui Marte în retrograd va afecta toate zodiile, în diferite moduri. Cei care își cunosc ascendentul, sunt sfătuiți să citească mai întâi previziunile sale, apoi pe cele ale zodiei.

Berbec

Chiar dacă mai serios decât de obicei, ai șansa să te evidențiezi indiferent de contextul în care te găsești, social sau profesional. Marte, propriul tău guvernator, își începe mersul aparent retrograd în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023,  îndemnându-te să-ți revizuiești stilul în care comunici cât și validitatea unor concepte sau credințe pe care le ai.

Taur

Poți participa la un workshop, poți face o plimbare sau cercetezi lucruri importante pentru tine, scopul este lărgirea orizonturilor. Marte își începe mersul aparent retrograd în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 determinându-te să-ți regândești propriul sistem de valori cât și modul în care îți gestionezi resursele.

Gemeni

În urmă unor analize, conștientizezi că pentru a-ți atinge obiectivele ai nevoie să ieși din zona de confort și să-ți asumi provocările. Retrogradarea lui Marte în propriul tău semn până pe 12 ianuarie 2023 te îndeamnă să-ți revizuiești modul în care gândești sau acționezi asigurându-te de claritatea direcției.

Rac

Retrogradarea lui Marte în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 îți va oferi ocazia să reanalizezi anumite chestiuni mai sensibile, cu scopul de a le vindecă. Ai în plan să-ți surprinzi partenerul cu o invitație neașteptată fie într-o călătorie la munte fie prin participarea la un eveniment monden.

Leu

Retrogradarea lui Marte în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 te invită să regândești anumite proiecte sau aspirații de viitor pentru a vedea dacă angajamentul tău față de ele este potrivit ție. Deși ocupat cu chestiuni practice, de rutină, ai o manieră mai noncoformistă de a le rezolva. Ești un vizionar!

Fecioară

O zi perfectă pentru o altfel de întâlnire romantică, mai atipică ție, dar cu siguranțe foarte incitantă. O nouă aventură te așteaptă! Retrogradarea lui Marte în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 te îndeamnă să-ți redefinești anumite obiective sau ambiții profesionale dar și modul în care îți impui autoritatea.

Balanță

Abordarea ta este una mai practică astăzi, însă nu mai puțin deschisă la modificări noi în propria casă sau în spațiul din jurul tău.Retrogradarea lui Marte în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 te invită să-ți regândești abordarea vis-a-vis de o filozofie de viață, de calea spirituală pe care o urmezi, de studiile pe care le faci sau de un plan de călătorie.

Scorpion

Conversații incitante, invității neașteptate și persoane noi îți vor ocupă întreagă zi însă într-un mod mai mult decât plăcut. Marte, guvernatorul tău tradițional își începe mersul aparent retrograd în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 invitându-te să reanalizezi eficientă unor colaborări atât sentimentale cât și de business, a unor investiții sau a unor planuri financiare.

 Săgetător

Organizarea și eficiența de care dai dovadă în orice fel de activitate sunt demne de admirat. Ești foarte inspirat în cheltuielile pe care le realizezi, fiind foarte atent la raportul calitate – preț. Retrogradarea lui Marte în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 te invita sa-ți reevaluezi modul în care cooperezi, dar si calitatea parteneriatelor tale.

Capricorn

Ai șansa să-ți pui în valoare personalitatea surprinzându-l pe celălalt cu abordarea ta diferită și nonconformistă fie într-o relație romantică fie printr-o activitate creativă sau artistică. Retrogradarea lui Marte în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 te îndeamnă să-ți revizuiești modul sau ritmul în care lucrezi dar și propria-ți sănătate, asigurându-te că ai destulă grijă de tine.

Vărsător

Chiar dacă poți fii un pic mai retras astăzi, dai dovadă de multă strategie în relația cu anumite persoane reușind să-ți atingi scopurile. Retrogradarea lui Marte în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 te invită să-ți revizuiești comportamentul într-o relație de iubire dar și să descoperi care îți sunt plăcerile, dorințele, ce te bucură cu adevărat.

Pești

O invitație sau un mesaj neașteptat te împinge într-o călătorie însă compania de care te bucuri va fi mai mult decât plăcută. Retrogradarea lui Marte în Gemeni până pe 12 ianuarie 2023 te va îndemna să regândești dacă spațiul în care locuiești sau abordarea ta într-o chestiune familială, emoțională este potrivită sau nu.

În continuare puteți descoperi ce vă prezic astrele pentru săptămâna 24-30 octombrie:

Mai jos veți putea descoperi previziunile legate de relațiile amoroase în săptămâna 24-30 octombrie:

Iată cum veți sta la capitolul bani și carieră în săptămâna 24-30 octombrie:

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Disparitie cu final fericit! Micuta Valentina a fost gasita la o ferma

Urmatoarea stire

Vremea azi, 29 octombrie. Început de weekend cu temperaturi ridicate în cea mai mare parte a țării

Stiri pe aceeasi tema