[ditty id=108033]

Horoscop – 29 decembrie 2021 – Păstrați-vă sentimentele sensibile

BERBEC

Ai o criză emoțională, verifică-ți sentimentele… Feriți-vă de excese, atenție mare la cheltuieli. Ești în formă maximă și îți recapeți dorința de a face lucruri noi, așa că proiectele profesionale vor avea succes.

 

TAUR

Păstrați-vă sentimentele sensibile, astfel încât să nu suferiți prea mult. Din punct de vedere financiar, este în regulă să fii cheltuitor, dar să nu exagerezi. Azi va trebui să depășești toate obstacolele profesionale.

GEMENI

Astăzi, relațiile romantice vă vor oferi mare satisfacție. Investițiile vă vor fi benefice. La serviciu, munca în echipă ajută la depășirea problemelor. Câteva momente de relaxare nu vă vor face rău.

 

RAC

Nu lăsați familia să pătrundă în relația voastră. Este o zi bună pentru a vă rezolva problemele financiare. Contează pe favorurile unei persoane din mediul tău de lucru, mai ales că oboseala vă va împiedica ritmul obișnuit.

 

LEU

Încrederea în dragoste vă va intensifica relația cu persoana iubită. Nu vă pare rău pentru cheltuieli, mai ales că finanțele dvs. se îmbunătățesc. Controlul sănătății vă va îmbunătăți starea de bine și calitatea vieții.

 

FECIOARA

Ia-ți timp și clarifică-ți toate problemele mai vechi. Partenerul vă susține planurile de investiții, tot ce atinge se transformă în aur! Dacă nu te organizezi bine la locul de muncă, riști să fii stresat.

 

 

BALANTA

Nu renunța la viața ta socială, stai cu prietenii. Veniturile tale cresc și o analiză bună vă va conduce la bune realizări profesionale. Pentru a atenua posibile disconforturi lombare, mergeți la un terapeut.

 

 

SCORPION

Cu dragoste și tact, vei obține de la rudele tale ceea ce vrei! Faceți față problemelor de muncă cu calm și răbdare, sporind posibilitatea de a câștiga bani în plus și vei scăpa astfel de presiunile care te afectează atât de mult.

 

SAGETATOR

Astăzi este o zi bună pentru a-ți invita partenerul la film sau să faci acea călătorie mult visată. Sănătatea poate fi îmbunătățită printr-o scurtă perioadă de relaxare. Nu mergeți la muncă, sunteți epuizat și nu veți da randament.

 

CAPRICORN

Ceea ce a început ca o glumă se poate termina cu o mare dragoste. Poate exista un dezechilibru între cheltuieli și venituri, dar vei rezolva problemele tehnice în munca ta. Dacă te simți un pic slăbit, schimbă-ți obiceiurile zilnice.

 

VARSATOR

Discuțiile cu partenerul tău înrăutățesc relația. Ai nevoie de venituri noi și de mai puține cheltuieli. Atașamentul pentru cunoștințele tale te împiedică să progresezi în muncă. Relaxați-vă și odihniți-vă mai mult.

 

PESTI

Astăzi vei prețui compania prietenilor tăi. Cheltuielile neceare nu pot fi amânate. Ambiția la lucru este bună, dar în măsura corectă. În planul sănătății, nimic mai bun decât să dormi pentru a recâștiga forța.

Citeste continuarea pe www.national.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Se extinde capacitatea UPU Copii, de pe Calea Moților, după ani de zile de umilințe

Urmatoarea stire

Situatie incredibila in Braila! FOTO O tanara si-a lasat bolidul in strada, blocand tramvaiele, pentru ca se grabea “la gene”

Stiri pe aceeasi tema