Horoscop 28 mai 2023. Cine sunt nativii norocoși duminicaHoroscopul zilei de duminică, 28 mai 2023. Ultima zi din săptămână vine cu vești bune! Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent:

Berbec

Dorința de comunicare sau de socializare poate să nu fie foarte mare, ba dimpotrivă din anumite considerente poți simți chiar nevoia să stai mai mult timp tu cu tine și gândurile tale. Dacă ai de realizat unele sarcini le vei duce la capăt într-un mod organizat dar diferit de până cum, folosind alt gen de resurse sau instrumente.

Taur

O zi în care te poți relaxa experimentând o activitate nouă, ceva diferit de până acum și care implică și mai multă socializare. Ce nu te încântă prea mult este faptul că susținerea sau compania grupului pe care mizai nu este așa cum ți-ai dori, fapt care te face să te îndoiești dacă mai există lucruri în comun cu unele persoane.

Gemeni

O zi în care poți avea unele revelații dacă ești destul de atent la tine și la stările tale interioare. Poți descoperi lucruri utile despre tine care îți amplifică potențialul și încrederea în tine, lucruri mai mult decât binevenite în contextul în care te poți simți ușor împovărat de unele griji sau responsabilități personale sau profesionale.

Rac

Un document, aviz sau procedură poate să ceară mai multe eforturi, timp și resurse decât ai crezut inițial fapt care va necesita mai multă răbdare din partea ta. O invitație surpriză din partea unui prieten te poate surprinde plăcut sau tu ești cel care vine cu inițiativa de a participa la o activitate de grup plăcută și interactivă.

Leu

Unele speranțe pe care ți le-ai făcut sau un proiect anume poate să întâmpine probleme din lipsă de timp, resurse sau angajament din partea celuilalt, însă nu ești dispus să renunți la ceva ce este important pentru tine. Fie apelezi la resurse mai vechi fie ești dispus să schimbi total abordarea, indiferent de situație, vei căuta să-ți atingi obiectivele într-un fel anume.

Fecioară

O zi excelentă pentru a te bucura de compania unor prieteni, de un peisaj anume dacă ești plecat într-o călătorie sau pentru a “naviga” printre oameni cu interese sau hobby-uri comune. Ceva anume pare totuși să nu fie așa cum ți-ai dori în interacțiunea cu propriul partener sau cu o persoană cu care colaborezi iar lucrurile trebuie discutate.

Balanță

Nu te simți satisfăcut în privința libertății pe care ți-o dorești, fizice sau intelectuale iar din diverse motive ceva sau cineva îți îngreunează situația. Totuși modul organizat și ingenios în care reușești să gestionezi lucrurile și activitățile îți amplifică încrederea în tine. Timpul cu tine și o practică interioară sunt extrem de prețioase.

Scorpion

Chiar dacă traversezi o perioadă în care nu reușești să-ți satisfaci unele dorințe sau plăceri așa cum ți-ai dori, te poți…

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema