Horoscop 28 decembrie 2012 – Luna in Varsator va dezvaluie bucuria relatiilor de cooperare si prietenie


BERBEC

Momentul este favorabil căsătoriei sau semnării contractelor. O afacere promițătoare este la îndemână dacă doriți să avansați. Veți avea o dispoziție bună și gata să începeți lucrurile la un nivel bun.

 

TAUR

Fii atent pentru că comportamentul tău încăpățânat te pune în pericolul de a te izola. Faceți un efort pentru a-i înțelege pe ceilalți. Privește lucrurile în perspectivă, veți avea nevoie de ceva timp pentru a înțelege motivele partenerului.

 

GEMENI

Buna dispoziție vă va permite să obțineți noi contracte care să fie benefice pentru viitorul vostru. Așadar, rămâneți deschiși la schimbare când vine vorba de viața voastră socială deși pentru moment, să trăiești singur va fi crezul tău.

 

RAC

Nu aveți încredere în norocul orb. Gândiți-vă cu atenție la lucruri și evitați să luați decizii importante fără a le studia mai întâi. Nu ezitați și clarificați lucrurile. Vă bucurați de o satisfacție care este în deplină armonie cu valorile voastre interioare.

 

LEU

Unele întâlniri foarte favorabile se profilează la orizont. Nu te izola, orice ai face. Norocul este acolo, așteaptă. La locul de muncă, îți va fi mai ușor să progresezi, este timpul să acționezi în legătură cu lucrurile la care ți-ai petrecut timpul gândindu-te.

 

FECIOARA

Încrederea în sine se îmbunătățește, acum este momentul să păstrezi o relație sinceră cu cineva apropiat. Fii încrezător și nu te lăsa amăgit de aparențe. O petrecere va fi locul potrivit pentru a vă conecta cu persoana dorită.

 

BALANTA

Astăzi veți fi centrul atenției și nu veți avea dificultăți în a-i convinge pe ceilalți să lucreze cu dvs. Vă va plăcea să interacționați, în special cu cei tineri. Ar trebui să fii discret atunci când ai de-a face cu prietenii, deoarece aceștia se pot simți enervanți.

 

SCORPION

Chiar acum ești nerăbdător să muncești din greu și să realizezi multe lucruri. Nu este întotdeauna atât de ușor, așa că, de vreme ce ai energie, ar trebui să o folosești. Este un moment bun pentru a cere un împrumut sau a cere ajutor de la alții.

 

SAGETATOR

Ești călătorul zodiacal și ești neliniștit. Ai nevoie de o schimbare de decor și te simți jucăuș și glumeț. Atmosfera este lipsită de griji și apelezi la plăceri noi, și veți căuta oameni care împărtășesc valorile voastre înnăscute, pentru a vă întări înclinațiile naturale.

 

CAPRICORN

Aveți de-a face cu o mulțime de activități acasă sau în familie. Va trebui să scăpați de rutina zilnică și acest lucru vă va aduce noroc. Trebuie să puneți lucrurile în perspectivă. Timpul nu mai este să visezi, ci să construiești.

 

VARSATOR

Veți putea convinge pe oricine de orice, ceea ce înseamnă că acesta este un moment bun pentru cei care lucrează în vânzări, marketing, predare și scriere. Te simți capabil să faci față obstacolelor, moralul este bun în jurul tău și vei fi eficient cu rezultate tangibile.

 

PESTI

Lucrezi din greu și te organizezi mai bine. Cu toate acestea, este posibil să fiți tentați să cheltuiți banii câștigați. Astăzi veți avea o mare abilitate cu oamenii, așa că este timpul să vă atingeți obiectivele. Profitați la maximum de aceste aspecte.

Citeste continuarea pe www.national.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema