Horoscop 24 noiembrie 2022. Nativii din zodia Săgetător au șansa să se reinventeze în carierăHoroscop joi, 24 noiembrie 2022. Iată previziunile zilei de astăzi pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

O zi perfectă pentru mai multă libertate, spontaneitate și aventură. Luna Nouă din săgetător îți deschide noi orizonturi atât fizice cât și intelectuale. O nouă filozofie de viață, o nouă călătorie, un nou adevăr, care să rezoneze mai mult cu cine ești în acest moment. Toate sunt posibile atâta timp cât vei știi să selectezi acei oameni, medii sau energii benefice ție.

Taur

Un plan investițional, o afacere proprie, acordarea unui credit sau chiar intensificarea planului relațional, intim sunt în vizorul Lunii Noi din săgetător care pentru tine vine cu noi șanse și oportunități financiare sau romantice. Asta nu înseamnă că poți renunța la abordarea ta realistă și pragmatică, ci dimpotrivă testează cu atenție cât de concrete și realizabile sunt aceste oportunități.

Gemeni

Perspectivele tale parteneriate sunt în creștere, indiferent de natura parteneriatului. Luna Nouă din Săgetător te va ajuta să te pui în valoare prin intermediul colaborărilor sau alianțelor tale, și te va învăța să comunici echilibrat atingând un grad mai înalt de înțelegere a legăturilor umane. Important este să te asiguri că știi exact direcția către care țintești.

Rac

Tot ce nu ai finalizat sau rezolvat în materie de sănătate sau în relațiile cu cei cu care ai întâmpinat probleme are șansa acum să fie din nou în vizorul tău prin prisma Lunii Noi din Săgetător care te ajută să te responsabilizezi și să faci curățenie interioară și exterioară. Caută să-ți fortifici sănătatea, să-ți schimbi dieta, stilul de viață dar și modul de lucru. Ascultă-ți corpul și lasă-te ghidată de intuiție!

Leu

Cu lună nouă în săgetător în sectorul bucuriei, creativității și iubirii ești practic la tine acasă. Dacă ai fost singur până acum, cu siguranță acest lucru se va schimba în următoarea perioadă, întrucât carisma, afectivitatea și umorul tău tău vor fi greu de combătut. Urmează o perioadă care favorizează socializarea dar și orice demers creativ, artistic în care îți poți pune in valoare acele abilități care te singularizează!

Fecioara

Legătura cu familia, casa, rădăcinile tale dar și viața emoțională vor fi în vizorul tău în următoarea perioadă grație Lunii Noi din Săgetător care te ajută să te conectezi mai profund cu propriul suflet. Poate apărea o schimbare în propriul cămin sau te poți împăca cu cineva apropiat din familie. Deși poți fi mai sensibil caută să păstrezi interacțiunea cu ceilalți cât mai clară și mai transparentă.

Balanța

Devii mult mai activă atât fizic cât și intelectual odată cu Lună nouă din Săgetător care te susține în a transforma actul comunicării într-o operă de artă. Dacă ai un mesaj de transmis acum este momentul perfect întrucât o poți face într-un mod inspirat și de-a dreptul magic. Dacă vrei să studiezi ceva nu ezita întrucât ai o mai bună capacitate de memorare și concentrare. Însă în tot ce faci, caută să fii cât mai autentică!

Scorpion

Înbunătățirea planului financiar va reprezenta principalul tău obiectiv în următoarea perioadă întrucât Luna nou din Săgetător vine cu noi oportunități. Poți fi recompensat pentru eforturile tale, te poți bucura de rezultatul unui proiect sau realizezi că deții un talent pe care-l poți transforma într-o sursă de venit. Indiferent de caz rămâi obiectiv și precaut cu cheltuielile efectuate!

Săgetător

Este momentul tău, așa că profită de el la maxim! Cu lună Nouă în propriul tău semn ai șansa să te reinventezi, să ai mai multă încredere în tine și să demarezi acele proiecte sau activități importante pentru evoluția ta indiferent de planul ales. Însă, orice vrei să începi să fie racordat la un scop mai înalt, să aibă o semnificație puternică care să te motiveze!

Capricorn

Urmează o perioadă de analize, introspecții și conștientizări puternice care te vor ajuta să te cunoști mai profund. Luna Nouă din Săgetător te ajută să scoți din subconștient tot ce are nevoie să fie integrat și vindecat. Profită de acest proces interior pentru a deveni mai blând, mai compasiv și mai înțelegător atât cu tine cât și cu ceilalți. Contactul cu divinitatea este amplificat reamintindu-ți că întotdeauna cineva te veghează.

Vărsător

Această lună nouă în săgetător te susține în a expansiona exact valorile, lucrurile și activitățile care îți sunt caracteristice. Interacțiunea cu comunitatea de care aparții, valorile umanitare, prieteniile, proiectele caritabile. Ești mai idealist și mai consacrat planurilor tale și ai șansa să întâlnești o persoană care îți poate deveni un real protector sau sfătuitor. Însă, în orice ține de planul financiar îmbină idealismul cu pragmatismul!

Pești

Carieră și ambițiile tale profesionale, modul în care exprimi autoritatea și în care ești perceput de ceilalți este amplificat și susținut de Lună nouă din Săgetător. Devii mult mai vizibil, angrenat în relații cu persoane influente care te pot ajuta să ascensionezi dar și care pot cere de la tine o mai mare responsabilizare. Investești în succesul tău social însă asigură-te că ești confortabil cu noile cerințe și noua vizibilitate.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Pe cine vede Zlatan Ibrahimovici golgheterul Campionatului Mondial

Urmatoarea stire

Târgul de Crăciun din România care intră în top 10 al celor mai frumoase din Europa. E o mare surpriză

Stiri pe aceeasi tema