Horoscop 22 iunie 2023. Lista nativilor care au parte de tensiuni în mediul profesionalHoroscopul zilei de joi, 22 iunie 2023. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de astăzi.

Berbec

O zi energică în care îți poți manifesta personalitatea într-un mod dinamic și asertiv. Hobby-urile creative sau sportive sunt favorizate. Ești încrezător în cunoștințele pe care le deții, fapt care te ajută să te angrenezi în tot felul de schimburi de idei, experiențe sau negocieri. Evită asumarea unor riscuri inutile și mândria excesivă.

Taur

Luna, Venus, Marte și Lilith toate adunate astăzi în sectorul familiei, al căminului și al planului emoțional îți amplifică conexiunea cu lucrurile sau oamenii pe care îi iubești dar și nevoia de a apăra cu orice preț ce-ți aparține. Legătura cu cineva din familie este puternică dar și generatoare de tensiuni dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă.

Gemeni

Ai puterea de a-ți transmite propriul mesaj sau a-ți face vocea auzită într-un mod asertiv dar și antrenant. Dacă ceva sau cineva te ia prin surprindere ai puterea de a te redresa știind exact cum să pui problema. Tot ce ține de comunicare, negociere, asimilare de informații este favorizat cât și un pic de mișcare.

Rac

Negocierea unor chestiuni financiare sau efectuarea unor calcule pentru o mai bună gestiune a veniturilor tale zilnice este în vizorul tău. Dacă vei vrea să te răsfeți sau să răsfeți pe cineva cu ceva, un gest sau un cadou anume, o vei face fără să te uiți la bani. Dacă ceva sau cineva nu-ți este accesibil ușor, nu ai de gând să renunți.

Leu

Luna se alătură lui Venus, Marte și Lilith din propriul tău semn deci un adevărat boost de energie, dinamism și asertivitate care trebuie totuși gestionat cu atenție deoarece există tendința unor excese. Preiei inițiativa organizării unor activități și chiar dacă interacțiunea cu autoritatea este dificilă, te mobilizezi corespunzător.

Fecioară

O veste neașteptată crează un anumit disconfort. Ești mult mai privat în exprimarea propriilor emoții sau sentimente tinzând să le analizezi pe toate părțile. Fie întâlnirea cu cineva din trecutul tău are un impact asupra ta din punct de vedere relațional fie relația prezentă îți ridică unele semne de întrebare.

Balanță

Implicarea ta într-un proiect personal sau profesional este importantă pentru tine însă pot apărea unele aspecte care au nevoie să fie clarificate. Nu-ți place să fii luat prin suprindere cu unele lucruri, fapt care va necesita unele discuții. Dacă sunt necesare mai multe resurse decât ai preconizat, vei încerca să te adaptăzi situației.

Scorpion

Poți participa la un eveniment monden sau te ocupi de gestionarea unui proiect pe plan profesional care antrenează multe persoane și resurse. Deși poți fi nemulțumit de lipsa de cooperare a unei persoane cu care colaborezi, te mobilizezi excelent pe cont propriu, știind exact cum să-ți utilizezi…

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema