Horoscop 20 decembrie 2022 – Sunteti foarte ocupat cu probleme de afaceri


BERBEC

Ceva neprevăzut vă va împiedica să petreceți ziua așa cum v-ați planificat. Ziua va fi variată, alternând momentele cu adevărat enervante cu alte momente foarte stimulatoare. În relațiile afective, va exista armonie și bună înțelegere.

TAUR

Ar fi bine sa tineti seama de sfaturile unei rude mai in varsta. In a doua parte a zilei s-ar putea sa fiti invitat la o intrunire, dar invitatia nu vi se pare deloc tentanta. Daca decideti sa refuzati, ar fi bine sa o faceti intr-un mod care sa nu ofenseze pe nimeni. Fiti foarte atent cu actele, fiindca exista riscul sa le pierdeti.

GEMENI

Fii foarte realist atunci când faci planuri financiare, mai ales pe termen îndelungat, altfel nu le vei putea realiza. Seara se anunță liniștită, cu accent pe romantism și multă tandrețe cu partenerul.

 

RAC

Un apel neașteptat vă va strica toate planurile, dar te va umple de bucurie. Partenerul vă va oferi o altă alternativă la petrecerea serii. Deși astăzi nu vei avea ocazia să faci ceea ce ți-ai dorit, la finalul zilei te vei simți bine.

 

LEU

Un membru al familiei va fi agresiv și va dori să se certe. Evitați argumentele, chiar dacă vă simțiți provocat. Unele probleme tind să fie rezolvate. Seara va fi calmă și foarte plăcută dacă o petreceți cu prietenii.

 

FECIOARA

Este posibil să trebuiască să vă confruntați cu cheltuieli pe care nu le-ați avut. Nu vă supărați și încercați să vă gestionați mai bine. Veți avea mai multe opțiuni pentru a petrece ziua, oricare dintre ele fiind foarte bune. Poate apărea o problemă cu un prieten apropiat, dar dacă o ignori, se va rezolva singură. Relații bune și eficiente la serviciu. Abilitatea și simțul practic te va determina să faci mici aranjamente în casă.

BALANTA

Poate apărea o problemă cu un prieten apropiat, dar dacă o ignori, se va rezolva singură. Relații bune și eficiente la serviciu. Abilitatea și simțul practic te va determina să faci mici aranjamente în casă.

 

SCORPION

Înclinarea ta pentru excentricități îi poate enerva pe oamenii din jur. Încercați să reflectați și să profitați de orice ocazie vi se oferă pentru a vă distra bine, fără a pune deloc probleme celorlalți.

 

 

SAGETATOR

Nu te gândi atât de mult la obligațiile tale și doar odihnește-te sau fă ce vrei. Dacă persistați în atitudinea dvs., ați putea rata o zi care este foarte frumoasă. Urmarea sfaturilor unui prieten vă va ajuta să vă bucurați mai mult de viață.

 

 

CAPRICORN

La primele ore ale dimineții, activitatea ta creativă va fi favorizată. După-amiaza va fi practic una familială, într-un climat de bună comunicare și armonie. Noaptea viața ta socială va fi intensă și plină de surprize bune!

 

VARSATOR

Dacă nu luați lucrurile cu calm, un membru al familiei vă poate face să vă pierdeți cumpătul. Nu trebuie să te simți constrâns și nu lua obligații care nu te preocupă. Vizita unor prieteni vă va permite să vă confirmați convingerile.

 

PESTI

Chiar dacă nu poți practica sport, ai încredere că vei găsi alte ocupații în aer liber care te vor satisface. Este de așteaptat ca ziua să fie calmă și plăcută și vă va permite să vă bucurați de mici surprize din partea familiei.

Citeste continuarea pe www.national.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cabernet Sauvignon, 4-2 după loviturile de departajare

Urmatoarea stire

„Dacă juca Mbappe la FCSB, era schimbat din minutul 20”

Stiri pe aceeasi tema