Horoscop 19 septembrie 2023. Cine sunt nativii care vor fi avantajați de astreHoroscopul zilei de marți, 19 septembrie 2023. Noi schimbări pe plan astral pentru mai mulți nativi. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent: 

Berbec

Ai tendința să-ți supraestimezi puterile și ar trebui să nu forțezi lucrurile. Dacă nu-ți temperezi reacțiile s-ar putea să intri în conflicte cu persoanele apropiate ție.

Taur

Claritatea cu care ar trebui să vezi lucrurile nu e chiar punctul tău forte astăzi. Primești o ofertă destul de atractivă la job, dar ar trebui să te gândești de două ori înainte de a o accepta ori ba.

Gemeni

Anumite nemulțumiri ale partenerului te vor indispune. Ai multe lucruri programate astăzi, iar faptul că va trebui să stai peste program s-ar putea să provoace anumite nemulțumiri persoanei cu care-ți împarți viața.

Rac

Anumite probleme, poate de natură dentară, ți-ar putea da mari bătăi de cap. Indicat ar fi să consulți un medic și să nu ai impresia că totul va trece de la sine.

Leu

Ți se va înapoia o sumă de bani pe care tu ai împrumutat-o, acum ceva timp, unui prieten. Cu toate că nu erai convins că va mai intra în posesia ta, ești fericit că cel apropiat ție, într-un final, s-a ținut de cuvânt.

Fecioară

Ai o stare generală bună și se întrevede o zi destul de profitabilă din perspectiva planurilor din sfera profesională. Ești comunicativă și deschisă astăzi, iar încrederea pe care o ai în intuiția ta nu va fi pusă la îndoială de niciun factor.

(CITEȘTE ȘI: Necazurile și chinul s-au sfârșit! Mercur și-a terminat retrogradarea și intră în mers direct! Se face lumină pentru anumite zodii!)

Balanță

Starea de sănătate va fi pusă în dificultate de lipsa somnului. În ultima perioadă ai fost destul de solicitată, iar faptul că n-ai beneficiat de odihnă își va spune cuvântul.

Scorpion

Iese soarele pe strada ta din punct de vedere emoțional. N-ai traversat o perioadă tocmai satisfăcătoare pe plan sentimental, însă astăzi există șansa să cunoști pe cineva cu care simți că ești pe aceeași lungime de undă.

Săgetător

Îți revezi vechii prieteni, iar asta îți va induce o stare de nostalgie. Rememorați împreună vremuri apuse, iar asta îți va bucura sufletul.

Capricorn

Ai fost pus pe gânduri până acum de o situație în care casa ta a fost în rol principal. Vei fi plăcut surprins astăzi să realizezi că totul se va rezolva, într-un final, și vei răsufla ușurat.

Vărsător

Ar trebui să privești lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă, asta dacă nu vrei să te încarci cu situații cărora le-ai putea găsi, totuși, o rezolvare rapidă. Te-ar putea ajuta și cei apropiați ție, asta în cazul în care decizi să te deschizi și să împărtășești cu ei trăirile tale.

Pești

Dezamăgirea pe care o simți în dragoste n-ar trebui să te descurajeze. Sunt multe sentimente ce te…

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema