Horoscop 17 septembrie 2022. Zona banilor nu e favorizată, pentru Pești


Weekend-ul vine cu noi oportunități și cu o nevoie mult mai mare de comunicare. Emoțiile vor fi simțite mult mai intens, așa că trebuie să fim calmi atunci când avem de luat vreo decizie. Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

HOROSCOP BERBEC

Weekend-ul începe cu o activitate legată de muncă. Ziua de azi te îndeamnă să înveți noi abilități de la oamenii cu care interacționezi. Îți vei da seama ce trebuie să faci pentru a-ți duce cariera la următorul nivel. Totul e despre muncă în aceste zile, pentru Berbeci!

HOROSCOP TAUR

Vei fi mai legat de familia ta, azi îți amintești de copilăre. Poate fi vorba despre hobby pe care îl aveai în trecut sau ajungi într-un loc în care obișnuiai să mergi. Profită de deschiderea cufărului cu amintiri și sună-ți părinții, bunicii. Legătura cu cei dragi îți va umple sufletul.

HOROSCOP GEMENI

Petreci timp cu familia sau cu partenerul tău de viață. Discutați anumite subiecte care pot deschide răni mai vechi, dar care trebuie rezolvate. O să te simți cam slăbit și lipsit de vlagă, mai ales dacă discuția nu iese cum ți-ai fi dorit tu. Ai putea să-ți recuperezi forțele prin sport, meditație sau orice fel de activitate fizică ce îți face plăcere.

HOROSCOP RAC

O zi legată de studii, educație – dar nu neapărat într-un sens academic, desi și acest lucru e posibil. Poți să înveți ceva într-un domeniu nou, să descoperi o nouă pasiune. Sau, desigur, să vină vești legate de o admitere, de un examen sau un concurs.

HOROSCOP LEU

O întâlnire cu cineva îți dă o idee sau îți prezintă o oportunitate. Sfera ta socială e cea care te va propulsa, în următoarea perioadă. Setează-ți prioritățile, fă ceea ce este necesar pentru a-ți găsi echilibrul.

HOROSCOP FECIOARĂ

E important să pui accentul pe aspectul fizic, să te aranjezi mai mult. Mergi la salon, răsfață-te. Nici aspectul sănătății și al stării de bine nu e de neglijat, fă câteva schimbări în rutina ta.

HOROSCOP BALANȚĂ

Dacă ai copii, comunicarea cu ei pare să fie greoaie. Mai ales că a început școala, e posibil ca discuțiile să se poarte în această zonă. E recomandat să-ți păstrezi calmul, căci reacțiile tale vor avea un impact puternic.

HOROSCOP SCORPION

Fă-ți timp de socializare și acceptă invitațiile sau chiar organizeză tu o ieșire cu gașca. Nevoia ta este deopotrivă de a petrece timp cu prieteni, dar și singur. Pare greu de echilibrat. Seara, acordă-ți câteva ore pentru tine și asimilează informațiile venite pe parcursul zilei. Dacă reușești să combini viața socială și cea privată vei fi cel mai fericit în acest final de săptămână.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Dacă ai țintit prea sus și obiectivele tale până acum nu s-au îndeplinit, azi e o zi în care vezi rezultatele. Dacă de obicei ai prea multe cerințe, nu contează, vei primi ceea ce sperai. Răbdarea ta e răsplătită, în sfârșit. Pe scurt, ocazii bune la job, dar și la bani.

HOROSCOP CAPRICORN

Stresul te poate face să te simți destul de rău, iar motivația ta este spre zero. Primești sprijin din partea cuiva apropiat pentru a depăși această stare. Azi e vorba și despre bani, primești o sumă, dar aceasta se va cheltui foarte repede.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Acest weekend vine cu o perioadă de liniște, bună pentru a te îngriji sănătatea mentală. Stresul s-ar putea să-ți fi provocat neplăceri. O ieșire la un film poate fi medicamentul de care ai nevoie acum. Ești puțin presat de grija banilor, dar încă nu e nimic ce nu poți controla.

HOROSCOP PEȘTI

Zona banilor nu e favorizată și apar anumite dezamăgiri în acest aspect. Un colaborator, partener de afaceri sau coleg îți ascunde ceva. Situația o să ducă la discuții în care cuvintele sunt răstălmăcite și interpretate. Mergi pe instinct.

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

HOROSCOP 17 septembrie – Acestor zodii le cade vălul de pe ochi. Îşi dau seama că s-au amăgit

Urmatoarea stire

David Popovici, unic în istorie: Performanță care întărește statutul său de vedetă mondială

Stiri pe aceeasi tema