Horoscop 16 mai 2023. Jupiter intră în Taur. Proiect important pentru una dintre zodiiHoroscopul zilei de marți, 17 mai 2023. Intrarea lui Jupiter în Taur va influența nativii în feluri neașteptate. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent: 

Berbec

Deși ești proactiv în abordare, evită totuși impulsivitatea. Încearcă să vezi dacă nevoia de acționa urmându-ți primul impuls este aliniată cu dorințele tale mai profunde. Poți încerca să demonstrezi ceva cu orice preț doar pentru a te valida. Jupiter intră astăzi în Taur deci îmbunătățirea veniturilor dar și a valorii de sine va fi în vizorul tău în următorul an. Poți descoperi noi talente personale.

Taur

Poți avea o stare ușor introvertită astăzi iar ceva anume, poate să fie o informație, o persoană, o știre te poate sensibiliza și activa în același timp, mai ales dacă o consideri neîndreptățită. Jupiter intră în semnul tău unde va rămâne pentru următorul an, timp în care îți va îmbunătăți vitalitatea, starea de bine dar și modul în care exprimi individualitatea.

Gemeni

Un proiect important pentru tine, o relație de prietenie sau o aspirație pe care o ai este pusă la încercare însă gândul pozitiv va atrage un rezultat pozitiv. Jupiter intră în Taur susținându-te în următoarea perioadă să îmbrățișezi o cunoaștere holistică a ființei tale. Tot ce ține de consiliere, vindecare, studiu psihologic va fi evidențiat. Credința îți va lumina calea.

(CITEȘTE ȘI: Cele 3 zodii din horoscop care se vor îmbogăți în vara anului 2023. Vor avea un noroc ireal la bani!)

Rac

O chestiune profesională, imaginea ta sau modul în care îți exprimi autoritatea într-un anumit context va fi în centrul atenției tale astăzi. Pot exista persoane sau situații care îți pun la îndoială unele abilitați. Intrarea lui Jupiter în Taur îți va lărgi cercul de cunoștințe, va intensifica interesul tău în unele domenii de dezvoltare și te va ajuta să-ți stabilizezi unele proiecte de viitor.

Leu

Descoperirea unui adevăr sau o conștientizare pe care o ai în urma unui dialog cu cineva poate să fie în același timp dureroasă și totuși eliberatoare, oferindu-ți șansa să te înțelegi mai bine. Odată cu intrarea lui Jupiter în Taur, ambițiile tale socio-profesionale cât și personajul tău social vor căpăta mai multă recunoaștere. Mai multă autoritate, șansa și creștere pe plan social și profesional.

Fecioară

O chestiune emoțională sau financiară poate să-ți creeze o stare de nemulțumire deoarece nu-ți oferă satisfacția pe care o aștepți atât timp cât nu ești pregătit să-ți asumi unele riscuri. Jupiter intră în Taur deschizându-ți noi orizonturi, fizice sau intelectuale în următorul an. Călătoriile, studiile, dezvoltarea personală sau spirituală, redefinirea unei filozofii de viață sunt favorizate de acest tranzit.

Balanță

Ești hotărâtă…

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema