Horoscop 15 septembrie 2022. Scorpionii vor fi puși în situații extreme


Ca fiecare zi din această săptămâna, rămânem cu Mercur retrograd și îi simțim efectele din plin. Avem tendința de a spune una și de a face alta. Unii nativi se vor adapta din mers, alții se simt lezați și nu vor să facă schimbări.

HOROSCOP BERBEC

Astăzi ai nevoie de intimitate și liniște – evită interacțiunea socială, deoarece te va obosi. La serviciu, o să ai multă treabă și ți se va cere atenție și concentrare. Ai energie să rezolvi toate task-urile, iar seara chiar poți merge în oraș să te relaxezi.

HOROSCOP TAUR

Vei avea o stare de agitație și de furie, ceea ce te va face să ai o atitudine tranșantă mai ales față de colegi. Nu e cazul. Învață să asculți până la capăt înainte de a porni cu o discuție care nu își aduce beneficii.

HOROSCOP GEMENI

Ai tot felul de idei creative azi și multe sunt legate de locuință. Faci câteva schimbări, în special în ceea ce privește lucrurile care țin de achiziții. Nu sunt recomabdate cumpărăturile de gadgeturi. Ai și nevoie de momente de introspecție.

HOROSCOP RAC

Comunicarea ocupă un loc important în viața ta și, în special azi, s-ar putea să simți nevoia să te reconectezi cu persoane din trecut, sau chiar te apucă dorul încât recitești conversații vechi.

HOROSCOP LEU

O zi bună de achitat datorii și credite. Dacă ai pus ceva bani deoparte e momentul să faci acest pas. Sau dacă cineva îți datorează bani, e posibil ca fix azi să ți-i dea înapoi. Atenție la sănătate, aici se vor vedea efectele stresului și a tensiunii din ultimele luni. (CITEȘTE ȘI: Top cele 4 zodii pasionale în dormitor. Nativele cele mai jucăușe cu partenerii lor)

HOROSCOP FECIOARĂ

Soarele rămâne în semnul tău încă o săptămână și pune lumina reflectoarelor asupra identității tale. Încearcă să testezi și lucruri noi. Ar fi bine dacă ai avea curaj să schimbi ceva în rutina ta.

HOROSCOP BALANȚĂ

Azi nu stai bine la capitolul comunicare, nu reușești deloc să legi o conexiune cu cei cu care interacționezi. E mai bine să stai retras, să reduci socializarea la minimum. Cineva din familie s-ar putea să-ți ceară ajutorul.

HOROSCOP SCORPION

Un secret pe care îl afli îți dă viața peste cap și va trebui să decizi. Îl zici mai departe sau treci cu vederea? Situațiile extreme în care tot ești pus au doar rolul de a-ți oferi lecții care vor fi semnificative pentru tine în această toamnă.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

La serviciu apar schimbări care, inevitabil te influențează. Grupul de colegi capătă o nouă dinamică la care te adaptezi rapid. Întreabă-te totuși de ce lucrurile se întâmplă așa și care e poziția ta față de noua structură. Cert este că atenția se mută spre oamenii din jur și apoi spre tine.

HOROSCOP CAPRICORN

Sunt posibile călătoriile în interes de serviciu azi. Însă e important să îți iei măsuri de siguranță, pot apărea diverse probleme. Vorbim de la încurcături legate de bilete de tren, până la accidente auto. Atenția este mai necesară ca niciodată!

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Azi este posibil să vrei să-ți mai revizuiești încă o dată finanțele. Asta pentru a te asigura că nu există nimic nerezolvat, înainte de a merge mai departe cu o achiziție important din vața ta. Tot azi, atenție la examene dacă aveți.

HOROSCOP PEȘTI

Astăzi, ar putea exista probleme de comunicare și neînțelegeri în relația de iubire. Apar gelozii, mai ales dacă unuia dintre voi îi place să flirteze. Respectul reciproc este esențial. Atenție și la planul financiar. (CITEȘTE ȘI: Cele 3 zodii care vor avea bani în toamnă! Dau lovitura în septembrie 2022)

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Au lansat opt rachete asupra orașului natal al lui Zelenski, Krivoi Rog

Urmatoarea stire

Autoritățile au reținut TIR-ul șoferului turc care s-a înfipt în limitatorul de înălțime

Stiri pe aceeasi tema