Horoscop 15 ianuarie 2024. Luna si transformatorul Pluto ne dau de lucru azi. Ce trebuie sa eliberam din viata noastraHoroscop 15 ianuarie 2024. Luna intuitiva face conjunctie cu Neptun cel creativ, consolidand intuitia noastra si incurajandu-ne sa ne exprimam in moduri care erau odata blocate. Mai multe binecuvantari vin in momentul in care Soarele increzator face sextil cu Neptun, ridicandu-ne energia si oferindu-ne o viziune mai spirituala asupra lumii noastre.

Horoscop 15 ianuarie 2024 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Libertatea este numele jocului pentru tine azi. Fie ca realizezi sau nu, ai multa libertate si ar trebui sa te bucuri de ea cu incredere. Fii spontan. Planifica o calatorie lunga undeva unde esti curios sa ajungi. Ai multe lucruri de trait deci iesi acolo in lume si traieste. Dand drumul fricilor iti vei face si mai mult loc pentru visele tale.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Deseori ai tendinta sa iei oamenii la valoarea care se vede. Esti o persoana foarte deschisa, deci iti asumi ca si ceilalti sunt la fel de onesti. Azi ai putea avea de-a face cu cineva ce…

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema