Horoscop 14 martie 2023. Zodia care va avea o colaborare profesională avantajoasăHoroscop marți, 14 Martie 2023. Iată, mai jos, lista nativilor care vor avea parte atât de reușite, cât și de momente decisive.

Berbec
Conversațiile sau interacțiunile zilei de astăzi sunt dinamice și chiar provocatoare însă cheia pentru a te asigura că totul merge bine va fi să păstrezi un mod de comunicare clar și transparent. Nu sunt recomandate negocierile, vânzările sau semnările de acorduri deoarece claritatea nu este punctul forte al zilei.
Taur
Anumite situații sau persoane te pot lua prin surprindere. Fii precaut și realist vis-a vis de orice are treabă cu planul financiar sau intim, evită să idealizezi un lucru sau o persoană indiferent de cât de tentant poate părea la prima vedere. Evită cheltuielile rapide și impulsive, asigură-te că investești în ceva sigur și concret.
Gemeni
Interacțiunea cu partenerul indiferent de natura parteneriatului poate să nu fie foarte clară, dar impactul ei poate să se simtă mai mult într-un context profesional. Pot exista tot felul de neînțelegeri care îngreunează atingerea unui acord fie ți se solicită anumite lucruri cu care nu ești deloc de acord. Dacă negociezi ceva anume, asigură-te că ai înțeles bine termenii.
Rac
Relația cu un coleg de muncă sau vis-a vis de un proiect profesional poate genera tensiuni sau neînțelegeri, însă faci tot posibilul să păstrezi totul sub control. Problemele pot fi de natură juridică, legislativă sau pot viza relația cu persoane din străinătate, însă este important să fii extrem de atent la orice chestiune de detaliu care poate schimba cu totul sensul unui lucru.
Leu
Nu este o zi sau o perioadă potrivită pentru speculații financiare. Poți întâmpina neînțelegeri într-o relație romantică sau chiar în relația cu propriul copil însă nu te grăbi în a trage concluziile înainte de a te asigura că ai înțeles ce se află în spatele acțiunilor sale. Dacă plănuiești să pleci la un drum asigură-te că ai resursele necesare disponibile.
Fecioară
O veste sau o știre pe care o citești aduce în atenția ta o informație mai puțin comodă. Interacțiunea cu publicul, partenerul, colegul este una tensionată deoarece nu sunteți pe aceeași lungime de undă, fapt care îți cauzează o stare de nervozitate. Dacă ești pus în situația de a negocia un contract, oricât de mult te-ar tenta oferta făcută, verifică încă o dată înainte de a te decide.
Balanță
Oricât de mult ai vrea să ajuți sau să faci lucrurile astfel încât celălalt să fie mulțumit, este important să păstrezi măsura și să găsești varianta potrivită și pentru tine. Dacă vrei să stabilești unele lucruri pe marginea unui proiect cu cineva într-un context profesional, păstrează o comunicare cât mai clară și nu-ți asuma că unele lucruri se vor clarifica pe parcurs dacă nu sunt clare de la bun început.
Scorpion
Evită investițiile riscante sau jocurile de noroc cât și orice fel de activități de natură financiară care au șanse mici de reușită. Dacă tocmai ai cunoscut pe cineva de care te simți atras, încearcă să vezi dacă sentimentele sunt reciproce înainte de a te implica și mai mult. Însă dacă ești deja într-o relație de cuplu stabilă, puteți avea păreri diferite în privința unei chestiuni financiare.
Săgetător
Te poți confrunta cu unele neînțelegeri sau tensiuni cu cineva apropiat sau în mediul familial la care nu te așteptai. Dacă ți-ai făcut speranțe sau ai unele așteptări cu privire la un proiect care vizează căminul, familia sau o proprietate imobiliară, s-ar putea să fii ușor dezamăgit dacă această persoană nu se ridică la înălțimea lor sau dacă s-a răzgândit între timp.
Capricorn
Fii selectiv cu persoanele și mediile cu care te înconjori astăzi și evită să crezi orice informație ajunge la urechea ta deoarece adevărul poate să fie cu totul altul. De fapt o posibilă distorsionare a realității nu va face decât să genereze unele neînțelegeri. Evită negocierea sau semnarea contractelor și condu prudent.
Vărsător
Ești foarte entuziasmat de unele gânduri sau idei pe care ai vrea să le pui în practică însă perspectiva ta diferă destul de mult de cea a partenerului de cuplu, mai ales atunci când sunt la mijloc investiții de ordin financiar. Dacă vrei să transmiți un mesaj, să promovezi un lucru sau o cauză anume în care crezi cu putere, asigură-te că ți-ai ales mediul potrivit.
Pești
Ești destul de concentrat pe propriile tale dorințe sau nevoi iar atunci când ești luat prin surprindere cu unele cerințe sau solicitări, acest lucru tinde să te deranjeze deoarece te forțează să te reorientezi. Dacă ești angrenat într-o activitate de creație, poți fi foarte inspirat în ce faci însă viziunea poate să fie diferită de ce ți s-a cerut inițial.

 

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema