Holy Molly x SWARMZ – 99 Problems (Visualizer)


Este timpul să te pui mai presus de toate problemele și oamenii care îți fură energia bună și să îți trăiești viața la fel de viu, colorat și luminos precum “99 Problems”. Piesa a fost scrisă de Holy Molly și SWARMZ, alături de Marius Dia și ACHI, care s-a ocupat și de producție.

“O piesă puternică pe care abia așteptam să o lansez. <<99 Problems>> este despre a fi curajos în cele mai ciudate situații și despre a te distra în timp ce dai tot ce ai mai bun. A fost super să colaborez cu SWARMZ, cred că aduce un touch special acestei piese”, a declarat Holy Molly.

SWARMZ a adăugat:

“Un beat puternic, voci la fel și super versuri, <<99 Problems>> este cea mai bună combinație care poate fi făcută. A fost o plăcere să colaborez cu Holy Molly, e o artistă grozavă și sper să vă extrageți puterea de care aveți nevoie din această piesă”.

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea ei puternică și versurile captivante. De-a lungul carierei sale a colaborat cu nume sonore din industrie, precum LIZOT, Alex Parker, Cosmo & Skoro și Shanguy, ce au propulsat-o în cele mai importante playlist-uri de pe Spotify. Single-ul “Shot a friend” i-a adus un nou val de fani, piesa ajungând pe primul loc în topul celor mai difuzate piese din Polonia și în topurile din CIS. După succesul internațional avut cu “Menage a trois”, “Back to her”, “Twinkle Twinkle”, “Shot a friend”, artista a lansat hit-ul “Plouă”, alături de rapper-ul Tata Vlad.

Recenta sa colaborare cu DJ Project pentru piesa “Fulgul” a fost foarte bine primită de fanii artiștilor, iar ultimul său single, “Facem cum vrei tu” a intrat în trending-ul muzical YouTube și este în continuă creștere.

Rapperul SWARMZ îmbină moștenirea sa africană și jamaicană cu tendințele britanice, pentru a contura o combinație de Afro-bashment și Afro-swing. Născut în Greenwich în 1997, SWARMZ a fost puternic inspirat de muzica pe care familia sa o asculta, inclusiv o varietate de artiști jamaicani. În timp ce mergea la școală, el și prietenii lui au început să facă rap. Deși inițial se identifica cu pseudonimul Swarmzy-B, el l-a scurtat la Swarmz când a început să facă muzică la un nivel mult mai profesionist. Single-ul său de succes, “Lyca”, a fost lansat în 2018. După ce a devenit viral, artistul a semnat cu Virgin Records.

Citeste continuarea pe www.infomusic.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Videoclip: ADI – Leggo

Chiar dacă toată lumea are pe buze versurile piesei  “Totul meu”, iar pe platforma TikTok se regăsesc peste…