Harley On Tour din nou în România

  • Harley Nightster are un motor de 975 de cc, cu 90 de cai putere.
  • Harley-Davidson Pan America 1250 Special costă 20.000 de dolari.
  • Pan America are un motor de 1250 de metri, cu 150 de cai putere.

Harley On Tour a sosit și în România. Camionul încărcat cu 17 motociclete Harley Davidson, printre care și ultimele modele ale constructorului american, și-a descărcat prețioasa încărcătură.

Night-ster, Low Rider și Pan America sunt câteva dintre modelele care sigur îți vor atrage atenția daca mergi la reprezentanță. Tiberiu Troia ți-a spus mai multe despre noile caracteristici ale acestor bolizi pe două roți.

Harley a intrat pe o piață mai puțin obișnuită pentru compania americană, și anume cea a motocicletelor de adventure-touring. Asta înseamnă că pasionații de off road se pot da acum cu un Harley PanAmerica pe terenuri accidentate.

Cele două modele amintite de Tiberiu Troia, BMW 1250 GS și Honda Africa Twin sunt cele mai vândute modele de enduro în Europa. Motocicleta germană costă 21 de mii de dolari, iar modelul celor de la Honda 15 mii de dolari.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.Citeste continuarea pe alephnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Liderul Senatului Franței: ‘Ucraina trebuie să se poată apăra la paritate de armament cu agresorul său’

Urmatoarea stire

Prinţul Charles nu îl poate ierta pe Harry că a părăsit familia regală, dar şi el a vrut să facă la fel. Cine l-a făcut să se răzgândească

Stiri pe aceeasi tema

nu a reușit protejarea copiilor

Biroul Comisarului pentru Informații din Marea Britanie (ICO) a constatat că este posibil ca platforma de partajare de…