Halep dă în judecată compania care a produs suplimentulSimona Halep a inițiat acțiuni în justiție împotriva firmei canadiene responsabile de producerea suplimentului contaminat și solicită daune.Simona Halep cere compensații de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, cunoscută și sub numele de Schinoussa Superfood.În plus față de daunele materiale, Halep solicită și daune punitive în cadrul procesului intentat la tribunalul de stat din Manhattan, New York.

Simona Halep a inițiat acțiuni în justiție împotriva firmei canadiene responsabile de producerea suplimentului contaminat și solicită daune. Sportiva așteaptă decizia de la TAS privind o posibilă reducere a suspendării de patru ani primită în cazul de dopaj.

Fosta campioană mondială a dat în judecată compania canadiană asociată cu suplimentul nutritiv, care ar fi cauza suspendării sale pentru dopaj.

Simona Halep cere compensații de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, cunoscută și sub numele de Schinoussa Superfoods,…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema