Guardians of the Galaxy Holiday Special, unul dintre cele mai bune scoruri pe Rotten Tomatoes dintre filmele MCU


Filmele din Faza 4 a studiourilor Marvel se poate să nu fi adus cele mai bune cronici din Marvel Cinematic Universe, dar „producțiile speciale” înscriu recorduri. Urmând mult-lăudatei premiere a lui Werewolf by Night, Guardians of the Galaxy Holiday Special este un alt favorit al publicului. Producția, care s-a lansat săptămâna trecută pe Disney+ într-o serie de teritorii, a dat naștere unuia dintre cele mai bune punctaje pe Rotten Tomatoes dintre toate cele obținute de filmele MCU, scrie movieweb.com

James Gunn s-ar putea să fie pe cale să iasă din peisajul francizelor Marvel, pe măsură ce își duce la îndeplinire sarcina uriașă de a face din DCU o sursă de profit. După ce a oferit câteva sfaturi pentru apariția în  Thor: Love and Thunder a Gardienilor, James Gunn dă lovitura cu Guardians Holiday Special, înainte celui de-al treilea și ultimul film Guardians of the Galaxy de vara viitoare.

Cu un scor mediu care se învârte în jurul valorii de 83% pentru filmele MCU, The Guardians Holiday Special a reușit să strângă un scor de 93%, la egalitate cu Thor: Ragnarok și cu Spider-Man: No Way Home.  Pe de altă parte, scorul Criticilor de top pentru „Holiday Special” este de 100%. Luând în considerare toate ratingurile, filmul reușește să fie cel mai bine plasat în clasamente dintre filmele seriei Gardienii Galaxiei, ceea ce este un semn bun pentru Gardienii Galaxiei volumul 3 de anul viitor.

Prin ce anume va diferi tonul Gardienilor Galaxiei Vol. 3?

Gardienii Galaxiei Special de Sărbători a oferit puțin amuzament ușor, festiv, însă fanii nu trebuie să se aștepte la aceeași jovialitate atunci când Gardienii Galaxiei vol. 3 va sosi anul viitor, notează movieweb.com. James Gunn a anunțat deja o schimbare de ton pentru Gardienii Galaxiei 3, care promite deja să fie mai plin de emoție decât oricare dintre filmele anterioare ale seriei. Regizorul afirmase anterior:

„Volumul.3 are o grămadă de momente distractive pentru Gardieni, dar este și emoționant. Este finalul povestirii pentru acest grup de Gardieni, așa că momentul implică multă emoție. Mare parte din timp este foarte serios. Actorii fac eforturi, mai ales Chris Pratt. A fost dificil.  O mare parte din Vol.3 revine la începuturi pentru a putea vedea finalul. Vedem importanța personajului Rocket și cine este el. A fost foarte important pentru mine că a funcționat și că am făcut tot ceea ce se putea de dragul personajelor și al fanilor. Așadar, dau tot ceea ce am pentru asta.”

Gardienii Galaxiei vol. 3 sosește în sălile de cinema pe 5 mai 2023.

Citeste continuarea pe www.cinemagia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Sculpturile lui Richard Serra din Qatar (Video)

Urmatoarea stire

Se face transferul lui Adrian Șut la Trabzonspor? Mihai Stoica oferă noi detalii despre negocieri

Stiri pe aceeasi tema