Grindeanu admite problemele la lucrările pe tronsonul A7, Ploiești


Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, s-a deplasat în judeţul Prahova pentru a verifica stadiul lucrărilor la A7, Lotul 2 Ploieşti – Buzău.

„Ne aflăm pe Lotul 2 Ploiești – Buzău, iar aici s-a ajuns undeva cu lucrările  la 13-14% progres”, a explicat Grindeanu. El a adăugat că de lucrări este responsabilă o asociere româno-bulgară care a întâmpinat anumite dificultăți la partea de descărcări arheologice.

„Am înțeles că au întâmpinat dificultăți legate de gropile de împrumut, de anumite descărcări arheologice… Mă aștept ca săptămâna viitoare și lunile viitoare ritmul lucrărilor să fie din ce în ce mai mare”, a spus Grindeanu.

El s-a referit și la lucrările de pe Lotul 1, unde „știe că progresul este de numai 9-10%, sugerând că ar avea și aici oarecare nemulțumiri, că „lucrurile trebuie reglate de CNAIR, reglate în sensul de a cere anumite clarificări celor care au făcut Proiectul Tehnic și Studiul de Fezabilitate”.

Ministrul Transporturilor a mai adăugat că ultimul lot din A7, Lotul 3, spre Băzău a rămas necontractat, dar că spera ca lucrurile să fie rezolvate anul acesta.

„Mă irită faptul ca ultimul lor, 3, spre Buzău,  a rămas tot necontractat. Anul ăsta sper să semnăm contracte și pentru Pașcani – Suceava, să reușim să le scoatem la licitație, să mergem îpe A7 în sus spre Suceava”, a comentat Sorin Grindeanu.

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

DIICOT: În laboratorul clandestin descoperit în Bacău se puteau produce peste un milion de doze de anabolizante

Urmatoarea stire

Liga 2, etapa #2 din play-off. Oțelul Galați

Stiri pe aceeasi tema