Greşeala majoră pe care o fac românii la cumpărături! De ce nu e bine să iei primele produse de pe rafturile din supermarketRomânii merg la supermarket la fiecare sfârşit de săptămână şi încarcă grăbiţi coşurile. Marile magazine au metodele lor astfel încît clienţii să plece cu portbagajele pline. Cei mai mulţi dintre ei nu știu că nu este bine să ia primele produse de pe rafturile din supermarket.
Multe persoane au tendința să ia primele produse pe care le găsesc pe rafturile din supermarket. Acest obicei are legătură cu regula FIFO, regulă ce înseamnă primul intrat, primul ieșit. Mai exact, acest principiu face referire la faptul că alimentele livrate primele într-un magazin sunt și primele care ajung să fie vândute.

40.000 de joburi de casieri din supermarket riscă să fie înlocuite de roboți. În România sunt peste 15.000 de case de marcat, mai bine de 2.000 fiind de tip self-checkout

Ei bine, cele mai vechi produse, care au un termen de expirare mic, sunt așezate pe locurile din față ale rafturilor din supermarket, iar asta pentru a se vinde repede și a nu rămâne pe stoc. Chef Nicolette Pace spune că persoanele ar trebui să cumpere produsele aflate în spate pe rafturi, deoarece au un termen mai lung de expirare.

Datele de expirare mai noi sunt plasate în spatele raftului, așa că dacă aveți nevoie de un termen de valabilitate mai lung verificați partea din spate a raftului”, a explicat bucătarul, potrivit huffpost.com. De asemenea, cercetătorul Paul Rodway de la Universitatea din Chester din Marea Britanie a mărturisit ce preferințe au clienții cu privire la produsele de pe raft. Așadar, în general, persoanele aleg alimentele de la mijloc.

O altă regulă vorbește despre produsele pentru cei mici, cum ar fi ciocolata, sucul cu pai, bomboanele sau înghețata. Aceste alimente trebuie să fie mereu așezate la nivelul ochilor copiilor, pentru a-i atrage pe cei mici.

Cum să economisești cât mai mulți bani atunci când mergi la cumpărături în supermarket

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cinci femei din Mexic date dispărute au fost găsite moarte incinerate într-un stat stat care este un teren de luptă între două bande criminale / Santa Rosa de Lima şi Cartel Jalisco Nueva Generacion îşi dispută supremaţia în traficul de droguri şi furtul de combustibil.

Urmatoarea stire

Emma Răducanu, indisponibilă în 2023 pentru o competiție importantă

Stiri pe aceeasi tema