Greşeala de etichetă pe care Carmen Iohannis a făcut-o fără să îşi dea seama. Ce s-a văzut într-o fotografie postată pe internetEste un exemplu de eleganță și rafinament, un adevărat model de urmat pentru toate femeile de la noi din țară, indiferent de vârstă. Cu toate că românii s-au obișnuit să o vadă mereu impecabilă, există o greșeală de etichetă pe care Carmen Iohannis a făcut-o fără să își dea seama. Detaliul neașteptat a fost observat într-o fotografie publicată pe o platformă de social media.

Greşeala de etichetă pe care Carmen Iohannis a făcut-o

Din momentul în care soțul ei câștigat primul mandat de președinte al României, viața familiei sale s-a schimbat complet. Cu toate că ar fi putut cu ușurință să renunțe la locul de muncă și să îl urmeze pe Klaus Iohannis în Capitală, bucurându-se de statutul de Primă Doamnă, Carmen Iohannis a ales să rămână în Sibiu, la catedră, pregătind în continuare generații de elevi la unul dintre cele mai bune licee din oraș.

În ultimii ani, Carmen Iohannis a fost nelipsită de lângă soțul ei la evenimente oficiale de prim rang, cei doi fiind, în acele momente, reprezentanții României. De la întâlnirea cu Papa până la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Prima Doamnă a fost mereu un exemplu de eleganță, respectând regulile de etichetă impuse în astfel de situații.

Detaliul ce a atras atenția

Reguli pe care le încalcă, se pare, în viața de zi cu zi. Cel puțin, asta se poate observa dintr-o fotografie publicată pe pagina sa de Facebook. Este știut că la evenimentele oficiale, manichura femeilor este foarte importantă – aceasta trebuie să fie una discretă, simplă, în nuanțe cât mai apropiate de cele naturale.

În imaginea postată pe 1 martie 2021 putem vedea însă o altă latură a Primei Doamne. Se pare că soția lui Klaus Iohannis se și „joacă” cu unghiile sale, optând pentru un model îndrăzneț: un lac de unghii cu efect de confetti.

Imaginile publicate de-a lungul timpului pe celebra platformă de social media sunt dovada clară a relației speciale pe care Carmen Iohannis o are cu elevii săi. Prima Doamnă este profesoară de limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

„Doamna dirigintă ne-a învățat să fim, în primul rând, oameni. Ea ne spunea mereu: faceți ceva ce vă place și ce iubiți, că banii vor veni”, a mărturisit un elev din Sibiu care a luat nota maximă la Bacalaureat a avut-o dirigintă pe Carmen Iohannis, potrivit turnulsfatului.ro.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema