Grav accident feroviar în Teleorman. Au fost rănite 13 persoane. Trei oameni au ajuns la spital VIDEO UPDATE


Luni, 13 Martie 2023, ora 07:27

1514 citiri

Accidentul a avut loc în județul Teleorman FOTO Facebook/Impactnews24 (captură video)

Un grav accident feroviar a avut loc luni dimineață în județul Teleorman, între Roșiorii de Vede și Măldăeni. Potrivit publicației liberinteleorman.ro, în urma accidentului a fost activat planul roșu de intervenție.

„Accident feroviar între localitățile Măldăeni – Roșiorii de Vede. S-a activat Planul Rosu de Intervenție. Intervenim cu 2 autospeciale de descarcerare, 1 ATPVM, 7 ambulanțe SMURD, 8 SAJ, o autospecială de stingere și 2 autospecialele de prima intervenție și comandă”, a transmis ISU Teleorman.

Potrivit primelor informații 13 persoane au fost rănite. Dintre acestea, trei au ajuns la spital și 10 sunt îngrijite la fața locului după ce un tren accelerat cu 200 de călători, pe ruta Arad-București, s-a ciocnit cu un marfar.

Trenul care circula pe ruta Arad- Bucureşti Nord s-a oprit brusc, între Roşiorii de Vede si Măldăeni, fiind activat planul roşu de intervenţie. Iniţial un apel la 112 anunţa că un tren de călători a deraiat, arată news.ro.

”În jurul orei 04:00, un apel la 112 anunţa un accident feroviar, un tren de călători care a deraiat în judeţul Teleorman, între Roşiorii de Vede si Măldăeni. Astfel, pentru gestionarea eficientă a evenimentului, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea echipajelor operative, inclusiv a celor medicale la faţa locului. Odată ajunse, forţele de intervenţie au constatat că accidentul feroviar nu se confirma. Trenul circula pe ruta Arad- Bucureşti Nord şi s-a oprit brusc”, anunţă IGSU.

Călătorii sunt transportaţi cu 2 microbuze ISU către gara din Roşiorii de Vede.

Au fost mobilizate autospeciale și din Argeș, respectiv București-Ilfov.

Forţe angrenate: ISU Teleorman -: 7 ambulanţe SMURD, 1 Autospecială pentru Transport Victime Multiple, 3 autospeciale de descarcerare, 2 microbuze, 8 ambulanţe SAJ; ISU Olt – 1 Autospecială pentru Transport Victime Multiple, 1 autospecială de descarcerare grea, 5 ambulanţe SMURD; ISU Dolj: 1 Autospecială pentru Transport Victime Multiple, 1 autospecială de descarcerare grea, 3 ambulanţe SMURD.

Au mai fost prealertate ISU Argesş, respectiv ISU Bucureşti – Ilfov.

La ora transmiterii ştirii, Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat.

Vom reveni.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema