Goran Bregovic revine la Sala Palatului

Goran Bregovi─ç este unul dintre cei mai cunoscu╚Ťi ╚Öi iubi╚Ťi arti╚Öti balcanici, leg─âtura sa cu Rom├ónia fiind foarte str├óns─â. Cu o carier─â de peste 45 de ani, a cucerit cu muzica sa to╚Ťi ascult─âtorii de pe ├«ntreg mapamondul, colabor├ónd cu arti╚Öti ca Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora, compun├ónd chiar pentru filme celebre precum Time of the Gypsies, Arizona Dream ╚Öi Underground, toate sub regia lui Emir Kusturica. Artistul revine ├«n Rom├ónia cu un concert la Sala Palatului pe 25 septembrie. Pentru o desf─â╚Öurare c├ót mai optim─â a evenimentului, organizatorii au oferit c├óteva informa╚Ťii utile.┬á

Program concert Goran Bregovic:

 • 19:00 – Acces
 • 19:30 – 20:30 – concert Mihai M─ârgineanu
 • 21:00 – concert Goran Bregovic

Acces concert Goran Bregovic:

Accesul publicului este permis ├«ncep├ónd cu ora 19:00, iar spectacolul ├«ncepe la ora 19:30, astfel sunte╚Ťi ruga╚Ťi s─â aloca╚Ťi timp suficient pentru drum, parcare, acces, l─âsarea hainelor la garderob─â, ╚Öi orice alte activit─â╚Ťi ce premerg participarea la spectacol.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, așa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis. Ușile de acces în sală se vor închide la ora începerii spectacolului, adică 19:30.

De╚Ťin─âtorii de bilete pot fi controla╚Ťi la intrarea ├«n loca╚Ťie pentru a se asigura respectarea regulilor anun╚Ťate. Spectatorii sunt ruga╚Ťi s─â p─âstreze permanent biletele asupra lor. Dup─â ce s-a f─âcut accesul, spectatorii nu mai pot p─âr─âsi incinta pentru a se re├«ntoarce, dec├ót dac─â ├«╚Öi achizi╚Ťioneaz─â din nou bilet, ├«ns─â nu dup─â ora de ├«ncepere a spectacolului, adic─â 20:00.

Neprezentarea la timp ├«n scopul intr─ârii ├«n sala de spectacole, nu d─â dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezenta╚Ťie ulterioar─â.

Accesul copiilor la concertul Goran Bregovic

 • Accesul copiilor cu v├órste peste 2 ani este permis pe baza de bilet ╚Öi doar daca ace╚Ötia sunt ├«nso╚Ťi╚Ťi de unul dintre p─ârin╚Ťi, posesor al unui bilet valid.
 • Copiii sub 2 ani beneficiaz─â de acces gratuit, dar trebuie s─â fie ├«nso╚Ťi╚Ťi de cel pu╚Ťin un p─ârinte, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomand─â, pentru a ├«nl─âtura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al v├órstei copilului (copie).
 • Organizatorii recomand─â s─â aduce╚Ťi c─â╚Öti speciale pentru protec╚Ťia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici. De asemenea, sunte╚Ťi ruga╚Ťi ca pe toat─â durata spectacolului s─â ├«i ╚Ťine╚Ťi pe cei mici ├«n bra╚Ťe.

Este INTERZIS accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • m├óncare sau b─âuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (sunte╚Ťi ruga╚Ťi ├«n caz de ploaie s─â veni╚Ťi cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv deta╚Öabil);
 • aparate de ├«nregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie s─â aib─â asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare;
 • consumul de droguri sau de alte substan╚Ťe ilegale ├«n loca╚Ťia unde se desf─â╚Öoar─â evenimentul constituie infrac╚Ťiune ╚Öi va fi pedepsit─â conform prevederilor legale ├«n vigoare.

Bilete concert Goran Bregovic

Pre╚Ťurile biletelor variaz─â ├«ntre 94 ╚Öi 314 lei ├«n func╚Ťie de categoria ╚Öi de perioada de achizi╚Ťionare. Pentru mai multe detalii despre bilete, consulta╚Ťi agenda InfoMusic.

Citeste continuarea pe www.infomusic.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Premierul Ciuc─â cere PSD s─â nu mai vin─â cu ÔÇŁpropuneri infla┼úionisteÔÇŁ

Urmatoarea stire

Coali╚Ťia ar fi decis s─â men╚Ťin─â compensarea cu 50 de bani la motorin─â ╚Öi la benzin─â (surse)

Stiri pe aceeasi tema

Jeff Beck & Johnny Depp

Pentru Johnny Depp, arta a reprezentat dintotdeauna un stil de via╚Ť─â. De╚Öi este cunoscut publicului larg datorit─â personajelor…

Lyric Video: Taylor Swift – Carolina

Cursul este predat de Brittany Spanos, jurnalist muzical al publica╚Ťiei Rolling Stone, ╚Öi va urm─âri evolu╚Ťia lui Swift…