Google întrerupe suportul pentru aplicația Street View și o retrage din magazinele de aplicații – NewIT


Aplicația, care vă permite să verificați locuri de pe Google Maps cu Street View și să contribuiți cu imagini, va fi eliminată din magazinele de aplicații în „săptămânile următoare”.

Google va retrage aplicația autonomă Street View din magazinele de aplicații în „săptămânile următoare” și va întrerupe suportul pentru aplicație în martie 2023, a confirmat purtătorul de cuvânt Madison Gouveia într-o declarație pentru NewIT. 9to5Google a găsit pentru prima dată dovezi într-o actualizare recentă care indică că gigantul căutărilor plănuia să treacă de la aplicație.

Aplicația dedicată Street View, disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS, vă permite să vedeți locuri pe Google Maps cu Street View și să contribuiți cu imagini la 360 de grade sau ceea ce Google numește „fotografii sferice”, pentru a ajuta la îmbunătățirea Street View. Dar puteți utiliza și Street View în aplicația principală Google Maps și puteți contribui cu imagini 360 cu aplicația web Street View Studio. Toate acestea fac ca aplicația separată să fie oarecum redundantă și, în curând, Google va întrerupe asistența.

Nu cred că această schimbare înseamnă că Google se retrage de la Maps într-un mod semnificativ. Cu doar câteva săptămâni în urmă, compania a arătat câteva modalități prin care intenționează să facă aplicația mai captivantă, inclusiv ceea ce numește „Vizualizare captivantă” care vă oferă o vedere aeriană 3D a unei anumite locații, cu detalii precum vremea și traficul.

Articolul Google întrerupe suportul pentru aplicația Street View și o retrage din magazinele de aplicații apare prima dată în NewIT.

Citeste continuarea pe newit.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Simona Halep, acuzată oficial de dopaj ULTIMA ORĂ

Urmatoarea stire

Victor Canache, regizorul care a cunoscut fața nevăzută a Hollywood-ului până și-a făcut curaj să ecranizeze cea mai horror poveste a copilăriei noastre: Capra cu Trei Iezi: „Cred că și dacă îmi ziceau: Bă, la anul îți dăm Oscarul!, nu mai rezistam”

Stiri pe aceeasi tema