Gl. (r) Cristian Barbu: Viktor Orban cântă o partitură complet falsă, scrisă de Putin. Nu există niciun pericol pentru Rusia cu privire la ce ar putea să facă scutul de la Deveselu sau din Polonia (VIDEO)Nu există niciun pericol pentru Rusia cu privire la ce ar putea să facă scutul de la Deveselu sau cel din Polonia, a declarat gl. (r) Cristian Barbu, joi, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac, în contextul în care premierul ungar Viktor Orban vorbise despre „problema” lui Vladimir Putin cu „bazele americane de rachete din Polonia și România”.

Gl. (r) Cristian Barbu, pe B1 TV: Viktor Orban cântă o partituă complet falsă, scrisă de Putin

Întrebat despre declarațiile premierului ungar, generalul român în rezervă a explicat: „Are momente când capătă sonoritatea unui flaut domnul Orban, în sensul că el cântă o partitură complet falsă, scrisă de Putin”.

„Despre Deveselu știm de foarte mult timp că Putin tot se gândea că, `măi, uite ce-i cu Deveslu ăsta, uite ce fac românii, uite ce fac americanii în România`, dar să nu uităm că, de fiecare dată, partea rusă a fost invitată să inspecteze acest sit militar – veniți să vedeți că n-avem nimic cu voi, suntem super-defensivi. Tot ce se întâmplă acolo, dacă stăm să ne gândim, nici n-a fost creat pentru a anihila vreodată lovituri sau rachete rusești, nici nu s-a pus problema, când s-a construit”, a adăugat Cristian Barbu.

„Dacă de un an încoa, de când Putin s-a întors cu spatele și toată Rusia s-a întors cu spatele la Uniunea Europeană, acum a devenit din nou o piatră de încercare, o piatră de moară în spatele lui Putin, este complet inexplicabil. De ce? Cum să căutăm un astfel de motiv, atâta timp cât acele sisteme, pe care oricând le putem pune la dispoziție pentru a fi vizitate, sunt în continuare acolo și destul de gestionate de ani de zile?”, a continuat el.

„Cu alte cuvinte, nod în papură, nod în papură putem găsi oricând și oricum, dar din punct de vedere logic nu există niciun pericol pentru Rusia cu privire la ce ar putea să facă acest scut de la Deveselu sau din Polonia”, a mai spus Cristian Barbu.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema