Giurgiu: Un bărbat cu o sabie a amenințat cu moartea mai multe persoane. Polițiștii au tras focuri de armă ca să-l prindă


Un bucureştean în vârstă de 42 de ani a fost reținut de polițiștii din Mihăileşti, judeţul Giurgiu, după ce ar fi amenințat cu moartea mai multe persoane și ar fi distrus capota unei mașini. Bărbatul avea la el o sabie, iar agenții au fost nevoiți să tragă focuri de armă pentru a-l opri.

Bărbat reținut după ce a amenințat cu sabia mai multe persoane

Polițiștii de la Rutieră din Mihăilești au fost sesizaţi direct de un bărbat că a fost ameninţat cu o sabie de către un individ aflat într-o mașină. Mai apoi, Poliţia oraşului Mihăileşti a fost sesizată, prin plângere scrisă, de către un alt bărbat, că un individ i-a distrus capota mașinii și l-a ameninţat cu moartea, cu o sabie.

De asemenea, o femeie de 40 de ani a sesizat Poliția, tot prin plângere scrisă, că în perioada 25 decembrie – 3 ianuarie a fost ameninţată cu moartea, telefonic, de către fostul său cumnat.

Agenții au stabilit că în toate cazurile este vorba despre același individ, un bucureștean de 42 de ani. El a fost oprit când se îndrepta spre locuinţa femeii, informează News.ro.

Bărbatul agresiv, oprit de polițiști cu focuri de armă

„În jurul orei 18.20, în timp ce bărbatul în cauză se deplasa cu autoturismul către locuinţa fostei cumnate, din oraşul Mihăileşti, acesta nu s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire efectuate de către poliţişti, motiv pentru care luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au utilizat arma din dotare, executând mai multe focuri, atât în plan vertical, cât şi asupra pneurilor autoturismului.

Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei, pentru cercetări. În autoturismul acestuia au fost descoperite o sabie şi un cuţit, care au fost ridicate de către poliţişti, în vederea continuării cercetărilor”, a arătat sursa citată.

Cercetările continuă, acuzațiile fiind de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi distrugere.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la peste 2.600 de sesizări

Urmatoarea stire

Cristinel Vlad, baronul PUZ-urilor din Ramnicu Valcea!

Stiri pe aceeasi tema